Rodanxa de rosada

Rodanxa de rosada

Venda a pes / Unitats
10,99 €

1kg=10,99 €

UDS
Canviar

* L'import total dels productes de venda al pes és aproximat. El preu / kg es manté, però la quantitat preparada pot variar.

Descripció

Rodanxes de rosada ultracongelades. D'aquesta manera conserven totes les seves característiques i els nutrients originals.

Més detalls

Avantatge nutricional

La rosada té un alt contingut en proteïna. Es recomana el seu consum dins d’una alimentació adequada, completa i variada, amb activitat física adaptada a cada individu.

Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Descongela el peix a la nevera, sobre una reixeta perquè el suc de la descongelació quedi a part, i cuina'l al teu gust. En algunes elaboracions, com ara al vapor, bullit o al forn, pots fer servir el peix directament congelat.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador **: 1 mes. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Ració per persona

150-200 g

Característiques MostrarAmagar

Ingredients

RODANXA DE ROSADA (Genypterus blacodes). Pot contenir traces de CRUSTACIS, MOL.LUSCS i/o els seus derivats. 10% glaceig protector.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 83 kcal/353 kj; Greixos: 0,8 g (dels quals, Saturats: 0,1 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 19 g; Sal: 0,40 g.

Origen

Capturat a (*) l’Atlàntic Sud-Occidental (FAO 41), Pacífic Sud-Occidental (FAO 81), Pacífic Sud-Oriental (FAO 87). (*) S'indicarà a cada lot la zona de pesca de la que procedeix el producte.

MAPA FAO

Art de pesca

Xarxes d'arrossegament.

Format

Venda a pes

més Informació Mostrar Amagar

PVP KILO NET ESCORREGUT

11.82

Codi de producte

0631

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!