caixers / es - reposadors / es

Ets una persona polifacètica, dinàmica i amb una clara orientació al client? Més que una feina, ¿vols una oportunitat per créixer professionalment? Si és així, ets la persona ideal per formar part del nostre equip de Botigues.

Les teves funcions seran, des detectar les necessitats dels clients / es, fins assessorar / les amb delicioses receptes de cuina i informar dels productes en oferta, tot això amb l'objectiu de satisfer les seves necessitats oferint un servei excepcional que ens diferenciï com a especialistes.

La nostra clientela, no només exigeix productes de qualitat a un preu competitiu, també demana una atenció personalitzada que li permeti dur-se a casa el millor de la Sirena.

Els teus principals responsabilitats:

  • Proporcionar un servei als clients / es, assessorant / les i detectant les seves necessitats amb l'objectiu de fidelitzar-los / les.
  • Descarregar el camió i reposar els productes en els lineals.
  • Conèixer les ofertes i promocions existents, per poder informar correctament als clients / es.
  • Garantir una correcta imatge de la botiga.

Gaudeix treballant a la Sirena

Uneix-te a nosaltres clicant aquí per veure les nostres ofertes.

Si ho prefereixes, pots fer-nos arribar la teva sol·licitut clicant a formulari. Omple'l i uneix-te a nosaltres. T' hi esperem!


Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits