Cuina vegetariana 

Prepara receptes de cuina vegetariana fàcils i saludables.

Infinitat de idees per cuinar verdures i plats vegetarians!

...
...
...

Maki Sushi vegà

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat

Cassoletes de falsa carn i verduretes

Dificultat Mitja
Primer plat

Tapa d'ensaladilla de bacallà

Dificultat Baixa
30 min
Segon plat

Tant si ets un expert cuinant verdures com si necessites idees per a vegetarians principiants, tenim una selecció de receptes senzilles i variades per cuidar-te.

Els millors entrants, primers i segons plats de menjar vegetarià. Cremes, amanides, sopes, saltejats de verdures, i molt més!

Les receptes vegetarianes que t'oferim tenen molts avantatges: redueixen el colesterol prevenint trastorns cardiovasculars, redueixen la ingesta de sucre, aportant fibra en el seu lloc. Tenen potents efectes antioxidants, i t'ajuden a cuidar la línia amb una dieta saludable i equilibrada.

Recorda que, si et cal algun ingredient a la teva cuina vegetariana, només has de afegir-lo al carret de la compra i rebre’l a casa, per començar a cuinar al moment isense complicacions!

Fes una ullada a la nostra secció de verdura congelada. Si trobes a faltar alguna cosa, vols donar un toc personal a les tevés receptes o, si prefereixes els aliments ecològics, visita la nostra secció de Productes BIO.

No hi ha excusa per no cuidar-se amb la Sirena!

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits