Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Maki Sushi vegà
Renta l’arròs fins que l’aigua surti transparent. Col·loca en un cassó la mateixa quantitat d’arròs escorregut, que d’aigua. Cou 10 minuts i deixa reposar altres 10 minuts.
En una tassa dissol el sucre i la sal en el vinagre. Tira la barreja sobre l’arròs, remou amb cura i estén l’arròs en una safata perquè es refredi. Talla la tonyina i el salmó a tires d’un centímetre d’ample.
Pela la pastanaga, renta el cogombre i talla’ls a tires molt fines. Agafa l’alvocat i talla en tires gruixudes. Talla el nori per la meitat i col·loca sobre una estoreta de bambú. Reparteix l’arròs uniformement i col·loca la tonyina i unes tires de pastanaga i cogombre. Enrotlla i reserva.
En el de salmó, empolvora una mica de sèsam i donali una volta a la làmina. Col·loca sobre l’alga el salmó i l’alvocat i enrotlla de la mateixa manera. Talla els rotllos i serveix acompanyat de wasabi, salsa de soja i unes vaines d’edamame.
Que fàcil que és menjar bé