Maki Sushi vegà

Maki Sushi vegà

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   200 g arròs per a sushi
  • •   2 cullerades vinagre blanc d’arròs
  • •   1 cullerada sucre
  • •   ½ culleradeta de sal
  • •   2 làmines alga Nori per a sushi
  • •   1 cullerada de sèsam blanc i negre
  • •   Wasabi
Preparació Mostrar Mostrar

Renta l’arròs fins que l’aigua surti transparent. Col·loca en un cassó la mateixa quantitat d’arròs escorregut, que d’aigua. Cou 10 minuts i deixa reposar altres 10 minuts.

En una tassa dissol el sucre i la sal en el vinagre. Tira la barreja sobre l’arròs, remou amb cura i estén l’arròs en una safata perquè es refredi. Talla la tonyina i el salmó a tires d’un centímetre d’ample.

Pela la pastanaga, renta el cogombre i talla’ls a tires molt fines. Agafa l’alvocat i talla en tires gruixudes. Talla el nori per la meitat i col·loca sobre una estoreta de bambú. Reparteix l’arròs uniformement i col·loca la tonyina i unes tires de pastanaga i cogombre. Enrotlla i reserva.

En el de salmó, empolvora una mica de sèsam i donali una volta a la làmina. Col·loca sobre l’alga el salmó i l’alvocat i enrotlla de la mateixa manera. Talla els rotllos i serveix acompanyat de wasabi, salsa de soja i unes vaines d’edamame.

 

Compra online Maki Sushi vegà al millor preu a la botiga de congelats la Sirena. Entrega a domicili!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits