Confit d’ànec amb crema de foie

Confit d’ànec amb crema de foie

Dificultat Baixa
40 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   400 ml brou d'au
  • •   80 g carn de codony
  • •   Oli d'oliva suau per a fregir
  • •   Sal i pebre negre acabat de moldre
Preparació Mostrar Mostrar

Preescalfa el forn a 200 °C. Submergeix els envasos dels confits en abundant aigua durant 5 minuts per descongelar. Una vegada descongelats, obre'ls i separa el greix. Enforna'ls amb la pell cap amunt fins que la pell quedi ben cruixent (15-20 minuts).

En una paella afegeix el mi cuit a trossos, baixa el foc i afegeix el brou d'au. Quan bulli, aparta del foc. Tritura fins a obtenir una crema llisa i suau. Daura els daus de mango directament congelats amb una mica de greix d'ànec fins que quedin daurats.

Talla a daus molt petits el codony. Reserva. Reparteix els daus de mango en plats fondos. Cobreix amb la crema de foie. Sobre ella, presenta cadascun dels confits d'ànec rostits i acaba decorant amb els daus de carn de codony.

 

Compra online Confit d’ànec amb crema de foie al millor preu a la botiga de congelats la Sirena. Entrega a domicili!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits