Rodó farcit al forn amb timbal de patates i bolets

Rodó farcit al forn amb timbal de patates i bolets

Dificultat Mitja
1h 20 min min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   4 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • •   1 copa de vi blanc
  • •   1 branqueta de romaní, sal i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Retira l’embolcall i col·loca el rodó de porc sobre una safata de forn, directament del congelador. Unta la superfície amb oli, afegeix una copa de vi blanc i forneja durant 1 hora i quart a 200ºC.

A mitja cocció, dona-li la volta per que es dauri per l’altra banda, i quan faltin 20 minuts afegeix els gratinats de patates i bolets juntament al rodó. Retira la safata del forn, elimina la malla que recobreix el rodó i talla’l a rodanxes.

Acompanya amb el gratinat de patates i bolets i la salsa calenta per sobre.

Cuina Rodó farcit al forn amb timbal de patates i bolets amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits