Wok de verdures orientals amb verat ponzu

Wok de verdures orientals amb verat ponzu

Aquesta recepta aporta els nutrients necessaris: Vegetals diversos, hidrats de carboni sense gluten, proteïnes d'alt valor biològic i alt contingut en omega 3. Com a complement pots prendre una ració de lacti afegint un iogurt natural i la teva peça de fruita favorita.

Ampliar imatge

Wok de verdures orientals amb verat ponzu

Recepta oriental amb verat ponzu

Dificultat Baja
15' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Llima o llimona (10g)
  • •   Algues seques per a sushi (5g)
  • •   Llavors de sèsam (5g)
Preparació Mostrar Mostrar
  1. Escalfa un wok o paella ampla a foc fort.
  2. Aboca el SALTAT TAILANDÈS i un rajolí d'oli d'oliva.
  3. Salteja a foc fort 6-8 minuts fins a que les verdures quedin al dente.
  4. Mentrestant escalfa una planxa a foc fort.
  5. Una vegada descongelats, cuina el FILET DE VERAT ½ minut per cada costat, només amb un rajolí d'oli d'oliva.
  6. Prepara una salsa ponzu amb 1 cullerada de suc de llima, 1 cullerada de SALSA DE SOIA i 1 més d'oli de sèsam (opcional).
  7. Finalment escalfa 1 SAQUET D'ARRÒS PER A MICROONES LISTÍSIMOS 2-3 minuts a potència alta (850 W).
  8. Presenta el saltat, l'arròs i els FILETS DE VERAT en el mateix plat.
  9. Salseja.
  10. Afegeix sèsam torrat i alga Nori tallada ben fina.
Compra online Wok de verdures orientals amb verat ponzu al millor preu a la botiga de congelats la Sirena. Entrega a domicili!

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits