Consells per a una barbacoa ben gustosa

Consells per a una barbacoa ben gustosa

Preparació Mostrar Mostrar

CONSELLS PER UNA BARBACOA BEN GUSTOSA



1 - Descongela el peix (millor talls gruixuts com lloms o rodanxes) el dia abans en un recipient amb reixeta a la nevera, i el marisc amb aigua freda durant uns minuts just abans de cuinar-lo fins que perdi la textura de congelat. Tant el marisc com el peix escorre’l i eixuga’l amb paper de cuina perquè no s’enganxi a la brasa.


2 - Tingues el foc a punt. Sala el peix i el marisc i posa’l damunt la graella. Recorda que l’has de coure poc perquè quedi ben gustós. 

3 - Treu-lo del foc i ja el pots gaudir amb un raig d’oli o amb la salsa que més t’agradi.




I EL TOC FINAL... LES SALSES!

1 - Allioli de poma

Escaliva al forn 2 o 3 pomes Golden pelades i tallades a quarts.  Pica al morter 1 o 2 dosis d’all (al gust), les pomes escalivades i un raig de vinagre de Mòdena.

2 - Maionesa de taronja

Barreja un iogurt natural amb maionesa, suc de mitja taronja i sal.  Emulsiona-ho tot bé. Si vols, pots afegir-hi ratlladura de la pell de la taronja.

3 - Salsa bilbaïna

Escalfa una tassa d’oli en una paella amb un bitxo,  afegeix  4 dosis d’all i 2 de julivert directament congelat  i si vols unes gotes de vinagre.

4 - Salsa verda d’espinacs

Salta els espinacs i passa’ls per la batedora  amb formatge d’untar i romaní fins que quedi una textura cremosa. Salpebra al gust.

5 - Vinagreta de verdures

Salta juliana de verdures i pebrot tricolor. Afegeix espècies al gust, oli, vinagre, sal i pebre. També es pot afegir un raig de mel i mostassa Dijon.

6 - Salsa tàrtara

Barreja maionesa i una mica de mostassa. Pica ou dur, tàperes, cogombrets en vinagre i ceba trossejada a dauets . Afegeix-ho a la salsa  i remena-ho tot.

Cuina Consells per a una barbacoa ben gustosa amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits