Consells per a una barbacoa ben gustosa

Consells per a una barbacoa ben gustosa

Preparació Mostrar Mostrar

CONSELLS PER UNA BARBACOA BEN GUSTOSA



1 - Descongela el peix (millor talls gruixuts com lloms o rodanxes) el dia abans en un recipient amb reixeta a la nevera, i el marisc amb aigua freda durant uns minuts just abans de cuinar-lo fins que perdi la textura de congelat. Tant el marisc com el peix escorre’l i eixuga’l amb paper de cuina perquè no s’enganxi a la brasa.


2 - Tingues el foc a punt. Sala el peix i el marisc i posa’l damunt la graella. Recorda que l’has de coure poc perquè quedi ben gustós. 

3 - Treu-lo del foc i ja el pots gaudir amb un raig d’oli o amb la salsa que més t’agradi.




I EL TOC FINAL... LES SALSES!

1 - Allioli de poma

Escaliva al forn 2 o 3 pomes Golden pelades i tallades a quarts.  Pica al morter 1 o 2 dosis d’all (al gust), les pomes escalivades i un raig de vinagre de Mòdena.

2 - Maionesa de taronja

Barreja un iogurt natural amb maionesa, suc de mitja taronja i sal.  Emulsiona-ho tot bé. Si vols, pots afegir-hi ratlladura de la pell de la taronja.

3 - Salsa bilbaïna

Escalfa una tassa d’oli en una paella amb un bitxo,  afegeix  4 dosis d’all i 2 de julivert directament congelat  i si vols unes gotes de vinagre.

4 - Salsa verda d’espinacs

Salta els espinacs i passa’ls per la batedora  amb formatge d’untar i romaní fins que quedi una textura cremosa. Salpebra al gust.

5 - Vinagreta de verdures

Salta juliana de verdures i pebrot tricolor. Afegeix espècies al gust, oli, vinagre, sal i pebre. També es pot afegir un raig de mel i mostassa Dijon.

6 - Salsa tàrtara

Barreja maionesa i una mica de mostassa. Pica ou dur, tàperes, cogombrets en vinagre i ceba trossejada a dauets . Afegeix-ho a la salsa  i remena-ho tot.

Cuina Consells per a una barbacoa ben gustosa amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!