Nugget de lluç MSC amb panko b.300g

Nugget de lluç MSC amb panko b.300g

Bossa 300 g
4,39 €

1kg =14,63 €

UDS

Descripció

Nuggets elaborats amb filet de lluç 100% sense pell i sense espines amb un empanat molt cruixent gràcies al panko (pa ratllat japonès). Són ideals per als nens i es poden preparar al forn o fregir, com prefereixis.

 

El lluç d’aquests nuggets prové dels caladors sostenibles certificats MSC i amb congelació a bord, la qual cosa garanteix la seva màxima qualitat i frescor.

 

 

Més detalls

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

Fregidora: Fregir, directament congelat, en abundant oli calent (180ºC), durant 3 minuts aproximadament, fins que quedin daurats.

Paella: Fregir, directament congelat, durant 3 minuts en oli calent (180ºC) i en petites quantitats per tal de no alterar la temperatura de l’oli en el fregit. Donar la volta a meitat del fregit per formar una cobertura més cruixent. Fregir fins que quedin ben daurats.

Forn: Preescalfar el forn a 180ºC. Col·locar les peces, sense descongelar, sobre la safata del forn amb paper de forn. Fornejar amb escalfor a dalt i a baix i amb el ventilador encès. Col·locar la safata a mitja altura durant 14-16 minuts aproximadament. Donar la volta a meitat del cuinat. 

Conservació

En congelador: a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

Nuggets de lluç empanats. Ingredients: LLUÇ (PEIX) (60%), empanat (40%): pa ratllat (farina de BLAT (GLUTEN), llevat, sal i extractes d’espècies), aigua, midó, farina de BLAT (GLUTEN), oli de gira-sol, sal i suc de llimona concentrat. Pot contenir traces de LLET DE VACA, CRUSTACIS, MOL.LUSCS, OU i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 192 kcal/805,7kj; Greixos: 9 g (dels quals, Saturats: 1,13 g); Hidrats de Carboni: 16,72 g (dels quals, Sucres: 0,22 g); Proteïnes: 11 g; Sal: 0,71 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

2414

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits