Tataki de tonyina MSC

Tataki de tonyina MSC

Pack 150 g
4,99 €

1kg =33,27 €

UDS

Descripció

Lingot de tonyina d’aleta groga marinat, de qualitat Premium i especial per tataki. Saborós, suculent, suau i agradable al paladar, el lingot és un dels talls més delicats i elegants per preparar una bona recepta de tonyina.

 

Aquesta tonyina S’HA DE CUINAR, NO ÉS APTA per sushi, sashimi o qualsevol altra preparació en cru. NO cal afegir sal, ja està al punt, sobretot si es vol acompanyar de salsa de soja o salses a base de soja, que també porten sal. T

 

Producte procedent d’una pesqueria sostenible certificada MSC.

 

Més detalls

MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

Descongelació: Deixa descongelar el producte en el frigorífic, entre 0º i 4ºC.

Aquesta tonyina S’HA DE CUINAR, NO ÉS APTA per sushi, sashimi o qualsevol altra preparació en cru.

Cocció:
La tècnica de cocció Tataki, d’origen japonès, consisteix en marcar la peça de peix durant uns 45 segons amb el foc molt fort. Així s’aconsegueix que la tonyina quedi feta per fora i poc feta i amb una textura suau per dins. Una vegada marcada la peça, es talla a rodanxes d’1 cm aproximadament.

No cal afegir sal; ja està al punt.

Conservació

Conservar a -18ºC. Descongelar a temperatures de refrigeració i no tornar a congelar. Una vegada descongelat, consumir abans de 24 hores. Cuinar abans de consumir.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

LINGOT DE TONYINA D’ALETA GROGA MARINAT CONGELAT. Ingredients: TONYINA D’ALETA GROGA (≥95%, peix), aigua, sal, antioxidants E331 i E301, regulador de l’acidesa E500, aroma natural.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 82 kcal/350 kj; Greixos: 0,11 g (dels quals, Saturats: 0,03 g); Hidrats de Carboni: 1 g (dels quals, Sucres: 0,1 g); Proteïnes: 19,9 g; Sal: 1 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5930

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits