Truita patata ceba + paella

Truita patata ceba + paella

Caixa 2 u 360 g
Icono la Sirena Descuento
8,99 €

1kg =24,97 €

UDS

Descripció

2 truites de patates amb i ceba de mida baby elaborades amb ous de gallines criades a l’aire lliure. Inclou paella recomanada per a la seva preparació.

 

Producte de la “Cocina de Senén”: Creacions nascudes en els fogons del Restaurant Sagartoki que destaquen per la seva qualitat i originalitat. L’any 2010 Senén González va guanyar, amb la seva truita de patates, el Concurso Nacional de Tortillas de Patata.

 

 

 

Més detalls

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

Escalfa la paella uns minuts. Afegeix-hi unes gotes d’oli. Desemmotlla-la. Ajusta el temps (2:30-3:00 minuts) i la potencia (mitja-alta), segons la marca i el model de la teva placa o foc. Recomanem utilitzar rellotge. DONA-LI LA VOLTA A LA TRUITA amb una tapa o plat hidratat amb oli. Col·loca la truita en la paella (2:30-3:00 minuts). Emplata la truita. Deixa que reposi 5-6 minuts. Ja està a punt per degustar.

Conservació

En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat. Una vegada descongelat, mantenir a 4ºC durant un màxim de 5 dies.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

TRUITA DE PATATA AMB CEBA CONGELADA. Ingredients: OU pasteuritzat de gallines criades en llibertat (45%), patata (38%), oli d’oliva verge extra, oli de gira-sol, ceba (4%), gelatina bovina i sal.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 184 kcal/770 kj; Greixos: 11,9 g (dels quals, Saturats: 2,7 g); Hidrats de Carboni: 10 g (dels quals, Sucres: 0,5 g); Proteïnes: 9,2 g; Sal: 1 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5559

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits