Porcions truita Noruega amb pell

Porcions truita Noruega amb pell

Pack 2 u x 125 g

abans 7,99 €

5,99 €

1kg =23,96 €

UDS

Descripció

Porcions de truita amb pell, amb un atractiu color ataronjat i molt suculentes. Com procedeixen dels fiords noruecs, el seu contacte amb l’aigua de mar els hi proporciona una textura especial i un sabor intens.

 

El seu envàs al buit permet una descongelació ràpida del producte: submergeix-lo en aigua freda amb el mateix envàs, sense obrir-lo ni punxar-lo, fins que perdi la textura de congelat. En pocs minuts podràs elaborar la recepta desitjada.

Més detalls

Avantatge nutricional

La truita té un alt contingut de proteïna. Se'n recomana el consum dins d'una alimentació adequada, completa i variada amb activitat física adaptada a cada individu.

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Descongelació

Retira l'envàs i descongela la truita en un recipient amb reixeta tapat a la nevera.

Elaboració

Elabora la recepta al gust, s'ha de cuinar completament abans del consum. Pots cuinar-la a la planxa, primer a foc fort i després a foc mitjà perquè s'acabi la cocció. O al forn amb la guarnició desitjada.

Conservació

A la nevera: 24 hores, En congelador: a -18ºC. Veure data de consum preferent. No tornar a congelar després de la descongelació.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

PORCIONS DE TRUITA ARC DE SANT MARTÍ AMB PELL CONGELADES. Oncorhynchus mykiss. Ingredients: Truita arc de Sant Martí (PEIX).

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 166 kcal/693 kj; Greixos: 10 g (dels quals, Saturats: 2 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 19 g; Sal: 0,12 g.

Origen

De cria a Noruega
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

0830

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits