Cors de lluç del Cap MSC

Cors de lluç del Cap MSC

Pack 480 g
6,99 €

1kg =14,56 €

UDS

Descripció

Aquests cors de lluç estan elaborats amb porcions de filets de lluç del Cap de bona mida doblegats sobre ells mateixos, obtenint una forma semblant a la del llom. Producte sense espines i sense pell.

 

 

Gràcies per triar un producte que compleix amb els estàndards de sostenibilitat MSC. Junts podem protegir les reserves futures de productes del mar. www.msc.org/es

Més detalls

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

Descongelació: Descongela els filets en un recipient amb reixeta tapat en la nevera per tal que els sucs de la descongelació quedin a part. Cuina la recepta al gust.

Elaboració. Cuina el producte de les maneres que et suggerim:

Planxa: Asseca bé el producte una vegada descongelat. Escalfa una planxa a foc fort, sala el producte i daura’l sobre un raig d’oli d’oliva 1 minut per cada costat girant-lo només 1 vegada. Estarà cuit quan estigui completament blanc a la part central.

Cassola: Afegeix el producte descongelat en els últims minuts de la cocció de la resta d’ingredients, a foc lent. Espera 2-3 minuts i comprova la cocció punxant-lo en el centre amb la punta d’un ganivet. Si ha canviat de color a blanc mate, ja estarà a punt.

Forn: Escalfa el forn a 200ºC. Una vegada calent, cuina la resta d’ingredients (verdures, patates, etc.). Quan estiguin a punt, afegeix el producte i cuina 3-4 minuts més. Punxa en el centre; si surt sec, ja estarà a punt.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

PORCIONS DE FILETS DE LLUÇ DEL CAP SENSE PELL ULTRACONGELADES. ELABORAT A PARTIR DE PECES DE PEIX. Merluccius capensis / Merluccius paradoxes. Ingredients: LLUÇ. Pot contenir traces de CRUSTACIS, MOL.LUSCS i/o els seus derivats.

Ens esforcem per tal que els nostres productes estiguin lliures d’espines, però pot aparèixer alguna de manera ocasional.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 81 kcal/342 kj; Greixos: 0,5 g (dels quals, Saturats: 0,3 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 19 g; Sal: 0,14 g.

Origen

Capturat a l’Oceà Atlàntic sud-oriental (FAO 47) 

MAPA FAO

Art de pesca

Xarxes d’arrossegament
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

0469

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits