Patata Air Fryer Julienne McCain

Patata Air Fryer Julienne McCain

Bossa 600 g
Icono la Sirena Descuento
3,69 €

1kg =6,15 €

UDS

Descripció

Patates prefregides amb tall juliana (tall fi) amb oli de gira-sol i una cobertura cruixent. Cuina-les en la fregidora d’aire o bé en el forn; les tindràs a punt a taula en pocs minuts.

Més detalls

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

Fregidora d’aire: Cuinar a 200ºC aproximadament uns 300 g de producte en la cistella, durant 11 minuts aproximadament. Remenar el producte a la meitat del temps de cocció. Si es vol cuinar més quantitat, 600-700g, cuinar durant 17 minuts i remenar el producte un parell de vegades durant la cocció.

Forn (convencional): Preescalfar el forn a 225°C. Repartir el producte en una capa sobre una safata de forn, posar la safata al centre del forn. Cuinar el producte durant 10-12 minuts.

Forn (ventilador): Preescalfar el forn a 220°C. Estendre el producte en una capa sobre una safata de forn i col·locar la safata al centre del forn. Cuinar el producte durant 10-12 minuts.

Conservació

En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

Patates tall Juliana amb una capa cruixent, prefregides i ultracongelades. Ingredients: patates (87%), oli de gira-sol (7%), cobertura (6%): farina de BLAT, farina d’arròs, midó de blat de moro, sal, dextrina de patata, gasificants (E500), extracte de cúrcuma, colorant (E160c).

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 171 kcal/717 kj; Greixos: 7 g (dels quals, Saturats: 0,8 g); Hidrats de Carboni: 22,5 g (dels quals, Sucres: 0,5 g); Fibra: 3 g; Proteïnes: 3 g; Sal: 0,6 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

2597

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits