Vieira mitja closca de Escòcia

Vieira mitja closca de Escòcia

Unitat 60 g
1,99 €

1kg =23,41 €

UDS

Descripció

Carn de vieira amb corall crua presentada en mitja vieira, procedent del Mar del Nord. Ideal com aperitiu cuinada al forn o a la planxa. Es comercialitza en format d'una unitat.

Més detalls

Avantatge nutricional

Les vieires tenen un alt contingut en proteïna. Es recomana el seu consum dins d’una alimentació adequada, completa i variada, amb activitat física adaptada a cada individu.

MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

És important descongelar el producte cap avall, en un recipient amb reixeta en el frigorífic, per tal que els sucs de la descongelació quedin a part. Elaborar la recepta al gust. Recordar no cuinar-la en excés per tal que no quedi dura de textura.

Et proposem varies opcions per preparar-la:

- posar una base de ceba sofregida, salpebrar, unes gotes de vi blanc o licor i cuinar la vieira al forn.

- se li poden afegir uns dauets petits de bon pernil (no molts per tal que destaqui el sabor de vieira).

- treure la vieira de la petxina, cuinar-la a la planxa (de 1 a 1,5 minuts per cada banda) amb un raig d’oli i tornar-la a posar sobre la petxina , (la petxina es pot escalfar, buida, en una paella o al forn). Afegeix-hi una mica de pebre i sal Maldon.

- fer una base de salsa de marisc i, si es vol farcir, es pot afegir algun marisc a trossets i, finalment, fornejar-ho tot.

- una altra opció es cuinar-la al forn (4-6 minuts) amb sal i pebre i una mica d’all i julivert.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

VIEIRA MITJA CLOSCA AMB CORALL. PRODUCTE ULTRACONGELAT. Pecten maximus. Ingredients: VIEIRA mitja closca amb corall. Pot contenir traces de CRUSTACIS, PEIX i/o els seus derivats. 15% glaseig protector.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 76 kcal/323 kj; Greixos: 0,6 g (dels quals, Saturats: 0,1 g); Hidrats de Carboni: 3,7 g (dels quals, Sucres: 0,5 g); Proteïnes: 14 g; Sal: 1,1 g.

Origen

Capturat a l’Atlàntic Nord-est (FAO 27, Subzona IV: Mar del Nord. Subzona VI-Rockall, costa nord-oest d’Escòcia i Irlanda del Nord. Subzona VII-Mar d’Irlanda). Pot procedir de subzones de captura properes.

MAPA FAO

Art de pesca

Rastells
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

1679

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
He llegit la Política privacitat