Surtit mini bombons Filipinos

Surtit mini bombons Filipinos

Pack 6u 360 ml
4,99 €

1kg =13,86 €

UDS

Descripció

Assortiment de mini bombons filipinos. Filipinos blanc: Gelat gust de xocolata amb cobertura especial amb greix vegetal blanc i trossejat de galeta recoberta de xocolata blanca. Filipinos negre: Gelat gust de xocolata, amb cobertura especial amb greix vegetal i llet i trossejat de galeta recoberta de xocolata.

Més detalls

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Conservació

Conservar a temperatures inferiors a -18ºC. No tornar a congelar després de la descongelació.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients


Filipinos blanc: Gelat gust de xocolata amb cobertura especial amb greix vegetal blanc (22%) i trossejat de galeta recoberta de xocolata blanca (5%). Ingredients: Gelat gust de xocolata: LLET i sòlids de la LLET desnatats en pols rehidratats, sucre, greixos vegetals (coco i palma), xarop de glucosa i fructosa, cacau desgreixat en pols 5%, emulgents (E-471 mono i diglicèrids d'àcids grassos), estabilitzants (E-410 goma de garrofí, E-412 goma guar, E-407 carragàhens), aroma, sal. Cobertura especial amb greix vegetal blanc: sucre, mantega de cacau, greix vegetal (coco i palma), LLET desnatada en pols, matèria grassa LÀCTIA, emulgent (lecitina de SOJA), aroma natural de vainilla. Galeta recoberta de xocolata blanca: xocolata blanca 45% [sucre, mantega de cacau, LLET desnatada en pols, LACTOSA, sèrum de LLET en pols, greix LACTI, emulgent (lecitina de gira-sol), aroma], farina de BLAT, sucre, oli de palma, cacau desgreixat en pols, xarop de glucosa i fructosa, gasificants (E-503i carbonat d'amoni, E-500i carbonat de sodi), sal, sèrum de LLET en pols, emulgent (lecitina de SOJA), antioxidants (E-304 palmitat d'ascorbil, E-306 extracte ric en tocoferols), aroma.

Filipinos negre: Gelat gust de xocolata, amb cobertura especial amb greix vegetal i llet i trossejat de galeta recoberta de xocolata. Ingredients: Gelat gust de xocolata: LLET i sòlids de la LLET desnatats en pols rehidratats, sucre, greixos vegetals (coco i palma), xarop de glucosa i fructosa, cacau desgreixat en pols 5%, emulgents (E-471 mono i diglicèrids d'àcids grassos), estabilitzants (E-410 goma de garrofí, E-412 goma guar, E-407 carragàhens), aroma, sal. Cobertura especial amb greix vegetal i llet: sucre, greix vegetal (coco), mantega de cacau, matèria grassa LÀCTIA, LACTOSÈRUM en pols, LLET sencera en pols, cacau desgreixat en pols, emulgent (lecitina de SOJA), aroma natural de vainilla. Galeta recoberta de xocolata: farina de BLAT, xocolata 39% [sucre, pasta de cacau, mantega de cacau, LACTOSA, greix LACTI, emulgent (lecitina de gira-sol), aroma], oli de palma, sucre, midó de BLAT, LLET en pols, gasificants (E-503i carbonat d'amoni, E-500i carbonat de sodi, E-336i tartrat monopotàssic), xarop de glucosa i fructosa, sal, antioxidants (E-304 palmitat d'ascorbil, E-306 extracte ric en tocoferols), aroma.

Pot contenir traces d’OU, CACAUETS, FRUITES DE CLOFOLLA i/o els seus derivats.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

0938

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits