Mini Mix pack familiar

Mini Mix pack familiar

Caixa 10 u 510 ml
4,99 €

1 l =9,78 €

UDS

Descripció

Assortiment de mini gelats de crema i gel ideals per al moment snacking i per a tota la família. Conté dos gelats de cada varietat: sandvitx d’estracciatella; mini bombó ametllat; mini cornet vainilla; mini cornet xocolata; i gelat pinya, llima-llimona i maduixa.

Més detalls

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Conservació

Conservar a temperatures inferiors a -18ºC. No congelar de nou una vegada descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

GELAT GUST DE NATA AMB TROSSETS DE XOCOLATA, GALETA I RECOBRIMENT AMB CACAU AMB TROSSETS D’AMETLLA. Ingredients: galeta (28%) [farina de BLAT, sucre, greix de palma, MANTEGA, xarop de glucosa, xarop de glucosa i fructosa, colorant (caramel natural), cacau desgreixat en pols (1,3%), extracte de malt d’ORDI, LACTOSA, proteïnes de la LLET, emulgent (lecitina de gira-sol), sal, gasificant (carbonats d’amoni), aroma], LLET en pols desnatada reconstituïda, agua, recobriment de cacau (15%) [sucre, pasta de cacau, greix de coco i palma en proporció variable, mantega de cacau, LLET sencera en pols, MANTEGA concentrada, emulgents (lecitina de SOJA, polirricinoleat de poliglicerol), aroma natural de vainilla], sucre, trossets de xocolata (6%) [sucre, pasta de cacau, cacau desgreixat en pols (7%), MANTEGA concentrada, emulgent (lecitina de SOJA), aroma natural de vainilla], greix de coco i palma en proporció variable, LACTOSA, proteïnes de la LLET, xarop de glucosa, AMETLLA (1,8%), emulgents (monoglicèrids i diglicèrids d’àcids grassos, alginat sòdic), estabilitzants (goma de garrofí, goma de guar, carragàhens), aroma.

GELAT GUST DE VAINILLA AMB COBERTURA DE XOCOLATA AMB LLET I TROSSETS D’AMETLLES. Ingredients: LLET en pols desnatada reconstituïda, cobertura de xocolata amb LLET (30%) [sucre, mantega de cacau, LLET en pols, pasta de cacau, MANTEGA, emulgents (lecitina de SOJA, polirricinoleat de poliglicerol), aroma natural de vainilla], sucre, greix de coco i palma en proporció variable, AMETLLA (4%), xarop de glucosa, LACTOSA, proteïnes de la LLET, emulgents (monoglicèrids i diglicèrids d’àcids grassos, alginat sòdic), estabilitzants (goma de garrofí, goma de guar, carragàhens), aromes, colorants (norbixina de bixa, curcumina).

GELAT GUST DE VAINILLA EN CUCURULL DE NEULA, DECORAT AMB RECOBRIMENT AMB CACAU I CROCANT D’AMETLLES. Ingredients: LLET en pols desnatada reconstituïda, cucurull (24%) [farina de BLAT, sucre, greix de coco, emulgent (lecitina de SOJA), sal, colorant (caramel natural)], recobriment amb cacau (11%) [sucre, greix de coco, palma i gira-sol en proporció variable, cacau desgreixat en pols (12%), emulgent (lecitina de SOJA), aroma, aroma natural de vainilla], sucre, recobriment amb cacau (5,4%) [greix de coco, palma i gira-sol en proporció variable, sucre, cacau desgreixat en pols (8%), LLET en pols desnatada, emulgent (lecitina de SOJA), aroma], crocant d’AMETLLA (5,4%) (sucre, AMETLLA), greix de coco i palma en proporció variable, xarop de glucosa, LACTOSA, proteïnes de la LLET, emulgent (monoglicèrids i diglicèrids d’àcids grassos), estabilitzants (goma de garrofí, carragàhens), aromes, colorants (norbixina de bixa, curcumina).

GELAT GUST DE XOCOLATA EN CUCURULL DE NEULA, DECORAT AMB RECOBRIMENT AMB CACAU I CROCANT D’AMETLLES. Ingredients: LLET en pols desnatada reconstituïda, cucurull (24%) [farina de BLAT, sucre, greix de coco, emulgent (lecitina de SOJA), sal, colorant (caramel natural)], recobriment amb cacau (11%) [sucre, greix de coco, palma i gira-sol en proporció variable, cacau desgreixat en pols (12%), emulgent (lecitina de SOJA), aroma, aroma natural de vainilla], sucre, recobriment amb cacau (5,4%) [greix de coco, palma i gira-sol en proporció variable, sucre, cacau desgreixat en pols (8%), LLET en pols desnatada, emulgent (lecitina de SOJA), aroma], crocant d’AMETLLA (5,4%) (sucre, AMETLLA), greix de coco i palma en proporció variable, cacau en pols (3,2%), xarop de glucosa, LACTOSA, proteïnes de la LLET, emulgent (monoglicèrids i diglicèrids d’àcids grassos), estabilitzants (goma de garrofí, carragàhens), sal.

GELAT GUST DE PINYA, GELAT D’AIGUA GUST DE LIMA LLIMONA I GELAT D’AIGUA GUST DE MADUIXA. Ingredients: aigua, sucre, xarop de glucosa, LLET desnatada en pols, greix de coco, suc de llimona a partir de concentrat (1,5%), suc de maduixa a partir de concentrat (1,2%), suc de pinya a partir de concentrat (0,5%), sucs concentrats (<0,1%) (fruita de la passió, mango, kiwi, pomelo i raïm en proporció variable), acidulant (àcid cítric), emulgent (monoglicèrids i diglicèrids d’àcids grassos), estabilitzants (goma de garrofí, goma de guar, carragàhens, pectines), concentrat de pastanaga negra, extracte d’espirulina, concentrat de pastanaga, colorant (curcumina), aromes.

Pot contenir traces d'altres FRUITES DE CLOFOLLA, MOSTASSA, OU, CACAUETS i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Sandvitx stracciatella
Valor Energètic: 353 kcal/1475 kj; Greixos: 19 g (dels quals, Saturats: 11 g); Hidrats de Carboni: 41 g (dels quals, Sucres: 26 g); Fibra: 1,8 g; Proteïnes: 4,3 g; Sal: 0,13 g.

Mini bombó ametllat
Valor Energètic: 344 kcal/1432 kj; Greixos: 23 g (dels quals, Saturats: 14 g); Hidrats de Carboni: 30 g (dels quals, Sucres: 29 g); Fibra: 1,1 g;  Proteïnes: 4,2 g; Sal: 0,13 g.

Mini cornet vainilla
Valor Energètic: 323 kcal/1356 kj; Greixos: 15 g (dels quals, Saturats: 10 g); Hidrats de Carboni: 43 g (dels quals, Sucres: 31 g); Fibra: 1,5 g;  Proteïnes: 4,1 g; Sal: 0,13 g.

Mini cornet xocolata
Valor Energètic: 339 kcal/1420 kj; Greixos: 16 g (dels quals, Saturats: 10 g); Hidrats de Carboni: 44 g (dels quals, Sucres: 31 g); Fibra: 2,4 g; Proteïnes: 4,7 g; Sal: 0,13 g.

Gelat de pinya, llima llimona i maduixa
Valor Energètic: 112 kcal/472 kj; Greixos: 2,1 g (dels quals, Saturats: 1,9 g); Hidrats de Carboni: 22 g (dels quals, Sucres: 18 g); Fibra: 0 g; Proteïnes: 1,2 g; Sal: 0,08 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

7748

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits