LA SIRENA ESTRENA 2024 AMB LA SEVA NOVA CAMPANYA “DOBLE ESTALVI”

  • A través de la seva nova campanya, els clients de La Sirena trobaran descomptes de fins a un 70% en la compra de segones unitats de productes seleccionats ia més, torna fins a 25€ de l'import de les seves compres en vals descompte.
  • La campanya s'activarà tant als seus canals propis com a televisió, ràdio i plataformes digitals.

Barcelona, ​​08 de gener de 2024. La Sirena, cadena de congelats líder a Espanya, ha llançat una nova campanya amb motiu del començament del 2024. Sota el lema “DOBLE ESTALVI”, la marca busca no només donar la benvinguda a l'any nou, sinó cridar latenció dels seus consumidors i involucrar-los en la cultura de l'estalvi, a més de desafiar els conceptes tradicionals dins de la indústria.

Durant el 2023 la cadena de congelats ja va invertir més de 17 milions d'euros en benefici dels seus clients mitjançant descomptes i promocions i durant aquest 2024 continua en la mateixa línia.

La campanya, activa tant als seus establiments com al canal online, es completa amb falques de ràdio i amb un spot que s'emetrà en diferents horaris a diversos canals de televisió al llarg del mes de gener. Així, la marca es reforçarà amb campanya Mas Media a través de diferents plataformes digitals

Amb aquest llançament, La Sirena busca recompensar els clients i brindar-los l'oportunitat de gaudir de productes d'alta qualitat a preus més assequibles i contribuir amb l'economia familiar. Durant aquesta campanya, els clients trobaran descomptes de fins a un 70% a la compra de segones unitats de productes seleccionats. A més, també els tornen fins a 25€ de les seves compres en vals descompte.

Diana Vera, Directora de Màrqueting de La Sirena, destaca que "Des de La Sirena, un dels nostres objectius principals consisteix a brindar als nostres clients les millors ofertes i oportunitats d'estalvi. Amb 'DOBLE ESTALVI', volem anar un pas més enllà i portar les nostres promocions al següent nivell per compensar la confiança dels nostres clients durant tots aquests anys”.

La Sirena anima el públic a unir-se al programa d'incentius per poder gaudir d'aquest tipus de beneficis. Cal destacar que els membres del Club La Sirena acumulen un 3% de les seves compres en xecs trimestrals, fet que suposa que, de mitjana, estalvien fins a 100 euros a l'any en les compres gràcies a les ofertes i descomptes exclusius que la cadena ofereix


Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits