La Sirena rep el premi "supermercat revelació en pesca sostenible" de la mà de MSC

Aquesta tercera edició dels Premis Mars Per a Sempre, avalats pel Govern Basc, tenen com a objectiu generar coneixement i reflexió al voltant de la pesca sostenible.

Barcelona, 9 de juny del 2023. La Sirena ha estat reconeguda per l'organització Marine Stewardship Council (MSC), per la seva tasca essencial impulsant la pesca sostenible durant l'any 2022. Amb això, la cadena espanyola líder en aliments congelats ha rebut el guardó a la III edició dels Premis Mars Per Sempre, a la categoria “Supermercat revelació en pesca sostenible”, després d'haver duplicat el nombre de referències comercialitzades de productes amb el segell blau MSC.

Així mateix, cal destacar que el mes de març passat La Sirena es va convertir en la primera marca de distribució que llança la seva pròpia pota trossejada congelada certificada sota el segell de MSC. Un trossejat de pota a IQF molt versàtil i en format de 450g. Aquest nou producte prové de la pesqueria de cefalòpodes a l'oceà Atlàntic, que va obtenir la seva certificació a l'estiu del 2020.

La gala de lliurament de premis va tenir lloc aquest 9 de juny a Sant Sebastià, Guipúscoa, en una sessió al Kursaal, que va comptar amb la presència del Viceconseller d'Agricultura, Pesca i Política Alimentària del Govern Basc, Bittor Oroz. D'aquesta manera, s'han reconegut les iniciatives de La Sirena per impulsar la sostenibilitat al sector de la pesca, contribuint que els consumidors puguin tenir accés a productes pesquers amb garanties sostenibles.

"Ens sentim molt orgullosos d'haver estat guardonats amb aquest premi", declara Daniel Lorente, Director de compres de Productes del Mar, "ens impulsa a continuar treballant mà a mà amb els nostres proveïdors i col·laboradors, i a ampliar dia a dia l'assortiment de productes certificats col·laborant amb nous projectes que contribueixin a la sostenibilitat del sector pesquer”, conclou.

La sostenibilitat: clau en l'estratègia de La Sirena

Aquest premi reconeix el compromís de l'organització amb la pesca sostenible i és un dels pilars en l'estratègia de la cadena d'aliments congelats.

Cal destacar que La Sirena, com a part de les iniciatives del seu projecte SaveTheOceans en el seu compromís amb la preservació i la recuperació del medi marí, té com a objectius principals l'eliminació progressiva de l'ús de materials plàstics no reciclables en tots els seus processos, productes i serveis. A través d'accions com la substitució de bosses de plàstic no biodegradables per bosses 100% biodegradables, i promoure l'ús d'envasos reciclables per fer la compra.


Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits