La Sirena inicia la seva nova campanya de gelats

  • Aquesta iniciativa dotarà els clients de la companyia de vals descompte a partir de l'adquisició de productes de gelateria i pastisseria, amb un màxim de 15 euros.
  • La cadena espanyola líder en aliments congelats destina 9,2% de l'import de vendes anuals a la posada en marxa d'ofertes i promocions per cooperar amb l'economia familiar dels compradors

Madrid, 25 de maig del 2023. La Sirena, cadena espanyola líder en aliments congelats, ha desplegat una nova campanya amb motiu de l'època estival, en què el consum de gelats augmenta de manera exponencial. Sota l'eslògan “Arriba la dieta del cucurutxo, menjar gelat i estalviar molt”, s'ha presentat aquesta nova iniciativa que comporta la possibilitat que els clients de la companyia estalviïn amb les compres i que estarà activa a tots els seus establiments i a www.lasirena.es

La Sirena destina un 9,2% de l'import de vendes anuals a la posada en marxa d'ofertes i promocions per cooperar amb l'economia familiar dels compradors. Una mostra més de l'adaptació de la companyia al context actual ia les dificultats que travessen nombroses famílies per beneficiar-les.

Aquest llançament farà possible que els consumidors de La Sirena puguin estalviar en les compres a través de la devolució de part de l'import que destinin a productes de gelateria i pastisseria en vals descompte.

La promoció serà vàlida en totes aquelles compres que es realitzin entre el 25 de maig i el 4 de juny i serà reintegrat als consumidors un import de fins a 15€ a través d'un o diversos vals descompte, que es podran bescanviar fins al 25 de juny.

La campanya està adreçada a tots els seus clients, encara que només els socis del Club La Sirena podran rebre els cupons. D'aquesta manera, La Sirena anima el públic a unir-se al programa d'incentius per poder gaudir de totes aquestes promocions. En aquest sentit, encara que aquests no seran acumulables amb altres vals, sí que es podran bescanviar al costat d'altres productes que es trobin en oferta.

La Sirena Club

Els socis de La Sirena Club poden gaudir de múltiples beneficis tant a les botigues habituals com a la pàgina web de la companyia. D'aquesta manera, els clients que pertanyen al club tenen accés a cupons i promocions personalitzades, als quals poden accedir a través de l'App i WhatsApp, així com a ofertes exclusives, campanyes i sorteigs. Entre els avantatges més rellevants, és destacable que la cadena de congelats retorna a tots els adherits al programa el 3% de les compres de 3 mesos a través d'un val.


Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits