Cuina exòtica 

...
...
...

Ta Chow mein de Llagostins (Noodles o fideus xinesos...

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
475 kcal

Descobreix els millors sabors del món amb les receptes internacionals de la Sirena.

Aprèn a cuinar menús orientals tradicionals de manera fàcil i ràpida. Troba en les nostres especialitats la deliciosa tempura de verdures o de gambes, o prepara uns exòtics bocades de tonyina amb salsa de soja.

Si ets fan de la cuina nipona, pots atrevir-te amb les nostres receptes japoneses, com el “sushi” o el “nigiri”.

També tenim plats de cuina turca com els baklavas (elaborats amb la deliciosa pasta de full i fruits secs), plats de cuina llationamericana, com el famós “cebiche”, o de menjar italià, com els espaguetis“frutti di mare”.

Recorda que, si necessites un ingredient, pots afegir-lo directament des de la recepta a la teva cistella de compra, per rebre’l a casa ... i començar a cuinar en un moment!

Les nostres receptes inclouen primers plats, segons, entrants i postres, de diferents nivells de dificultat, per preparar en poc temps.

Si no tens massa temps per cuinar, i tot i així, vols gaudir del menjar exòtic, pots provar amb els nostres plats preparats: com el “sushi” o qualsevol dels nostres plats de cuines del món.

Cuina exòtica, ràpida i sana amb la Sirena!

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits