la Sirena et cuida

El blog de cuina i alimentació de la Sirena

Contingut

Altres entrades

Menús ideals per el Dia de la Mare

Et recomanem tres menús perfectes per cuinar ràpid el Dia de la Mare

Diumenge que ve comencem el mes de Maig celebrant el Dia de la Mare, una celebració molt especial en la qual volem aportar el nostre gra de sorra, i és que no hi ha millor combinació que una bona companyia i un bon menú.

Ja siguis mare i vulguis sorprendre els teus, o bé vulguis fer alguna cosa especial per a la teva mare, t’oferim algunes opcions per fer que el diumenge sigui un dia inoblidable, amb diversos menús per cuinar a casa.

Esqueixada de Marisc

A tots aquells que us agradin els aperitius, aquest és ideal per començar una celebració familiar. Coneguda per molts com l’amanida del mar, l’esqueixada de marisc és una barreja de sabors àcids i amargs que t’obriran la gana, i amenitzarà el àpat a la perfecció.

Aquesta recepta mediterrània té l’avantatge que dóna peu a la creativitat de cadascú, per la qual cosa pots cenyir-te al guió o provar coses noves amb diferents ingredients.  Des de la Sirena et proposem fer-ho amb 3 ingredients principals: la rodanxa de pop cuit, el musclo gallec cuit sense closca i la gambeta boreal pelada cuita. Als ingredients comentats, recomanem afegir cebes tendres en vinagre, bitxo, pebrots, mongetes, tàperes, julivert, oli d’oliva i vinagre de Jerez.

Si voleu saber més detalls i consells sobre el procés d’elaboració i la quantitat utilitzada en cadascun dels ingredients, visiteu el nostre menú a l’apartat Ready To Cook, on tenim més de 30 per preparar en pocs minuts.

Vegan Kartoffelsalat (ensalada de patata)

Aquesta amanida de patata, coneguda a Alemanya (el seu país d’origen) com a Kartoffelt salat, és una opció vegana molt oportuna per a una celebració com la del diumenge.

Fàcil de fer i molt saborosa, és un plat atemporal, és a dir, es menja tant a l’estiu com a l’hivern. De fet, hi ha qui li agrada menjar-se’l fred, i qui prefereix calent, qualsevol opció és bona com a entrant.

En aquest cas, els 3 ingredients principals són les Beyond Sausage, les patates rostides i les cols de Brussel·les, acompanyades de cogombrets a la polonesa i mostassa magrana. Si vols aromatitzar una mica més el menú, pots afegir-hi estragó picat.

Consulta el detall del menú perquè et quedi un Kartoffelsalat immillorable.

Tonyina “al ferro” amb escabetx ràpid

El seu nom ho deixa clar. A aquest plat el caracteritza el fet de tenir un alt contingut en ferro, el qual és fonamental al nostre organisme, i de molta ajuda per prevenir l’anèmia, un trastorn molt comú sobretot en dones i nens.

El sabor i la textura de la tonyina fan d’aquest producte un dels més consumits al nostre país. A més, si es cuina amb escabetx (conservació amb oli, vinagre sal i espècies) i altres ingredients com les faves o les carxofes, fa que l’èxit del menú estigui garantit.

En aquest cas, i tal com expliquem al nostre apartat de menús preparats per cuinar, recomanem afegir-hi una fulles per amanida, pebrots de piquillo en conserva, vinagre vell de Jerez, oli d’oliva verge extra i ceba tendre tallada en cercles.

Esperem que us hagin servit els consells comentats i pugueu gaudir del Dia de la Mare amb aquests exquisits menús. Si voleu conèixer més opcions per cuinar de forma ràpida, podeu visitar el nostre apartat de Menús Ready to Cook i Ready To Eat.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…