la Sirena et cuida

El blog de cuina i alimentació de la Sirena

Contingut

Altres entrades

Primavera, la millor estació per menjar pèsols

Parlem de diferents varietats de pèsols i de les millors combinacions per fer uns menús deliciosos

Un dels productes estrelles de la primavera són els pèsols, moment en què es troben més frescos. És per això que entre els mesos de març i juny cal aprofitar per menjar les millors varietats de pèsols, combinades amb altres productes per fer receptes excel·lents.

A més, aquesta verdura no només té un gran sabor, també es caracteritza per les seves qualitats nutritives, amb moltes vitamines i un alt component de minerals que fan que sigui molt recomanable per a dietes sanes i de baix contingut calòric.

A nivell de combinacions, hi ha infinites varietats de producte que encaixen bé amb els pèsols, cosa que posa a prova la creativitat de cada persona, que gairebé sempre té un resultat satisfactori.

Aquestes són algunes de les varietats de pèsols que podràs trobar tant a les nostres botigues físiques com a la botiga online.

  • Pèsols extrafins Premium: Aquests pèsols han estat recol·lectats a la nostra horta de proximitat (origen Espanya) i congelats el mateix dia per conservar les seves propietats i el sabor en el moment de cuinar-los.
  • Pèsols Bio: provenen d’una producció agroalimentària biològica, que es caracteritza per extreure els productes mitjançant tècniques més respectuoses amb el medi ambient.

I per tal de que puguis combinar-los de la millor manera possible, et parlem de diverses receptes amb peix per delectar el paladar…

Saltejat de pèsols amb sípia

Un mix de verdura i peix que té enamorat a molts dels nostres clients. La seva fàcil preparació i la barreja de textures i sabors fan que surti un gran resultat.

A nivell de preparació, s’ha de descongelar la sípia i posar-la a foc fort en una paella perquè agafi color. A continuació, treieu la sípia de la paella i afegiu els pèsols i una mica més d’oli d’oliva.

Un cop descongelats els pèsols, deixa’ls 5 minuts a la paella perquè es cuinin a foc lent. Per acabar, afegeix la sípia i una mica de sal. Recomanem afegir una mica de julivert i ceba caramel·litzada per arribar a l’excel·lència.

Si vols més informació sobre aquesta preparació, la pots consultar al nostre apartat de receptes.

Medallons de rap amb pèsols caldosos

Els pèsols i el fumet de peix són uns acompanyants ideals per a les sucoses i saboroses rodanxes de Rape Premium.

Un plat perfecte per gaudir d’una gran ocasió, que ajudarà a fer que la vetllada sigui inoblidable.

Per preparar-lo, descongela el rap la nit abans, i dissol el fumet de peix en un litre d’aigua. Poseu els medallons en una olla amb una mica d’oli, i traieu-los un cop estiguin daurats.

A la mateixa paella, afegeix-hi la ceba congelada, posa-hi una mica de cava per ajudar a descongelar, i després de l’evaporació de l’alcohol, posa-hi el brou de peix.

Quan bulli el brou de peix, afegeix el rap i els pèsols congelats i deixa-ho coure durant 8 minuts.

Gaudiu d’aquesta recepta, i per a més informació, visiteu la descripció detallada.

Bacallà en pil pil de pèsols

Una recepta molt rica en proteïnes i amb un exquisit sabor, gràcies a la combinació dels pèsols amb la melosa textura del bacallà.

Perquè quedi el millor possible, et comentem alguns dels passos imprescindibles a fer…

Poseu una paella amb una mica d’oli i afegiu-hi les dents d’all tallades a fines làmines fins que quedin daurades. Retira’ls, afegeix el llom de bacallà amb la pell cap amunt, i cuina’l durant uns 5 minuts. Alhora, cuina els pèsols al vapor durant 4 minuts.

Passats els 5 minuts, treu els lloms de bacallà de la paella i tritura els sucs del cassó amb una batedora elèctrica fins que quedi una textura cremosa (l’anomenat pilpil). Afegeix una mica d’albaca al pilpil i barreja-ho tot amb els pèsols.

Per acabar, a l’hora d’emplatar-lo, poseu el peix amb els pèsols i el pilpil a la part inferior, i decoreu-lo amb les dents d’all que hem comentat al principi.

Per acabar, recomanem també els nostres pèsols amb pernil curat, una combinació deliciosa cuinada amb oli d’oliva i que només hauràs de posar-ho al microones 5 minuts abans d’assaborir i gaudir del millor de cada producte.

Si voleu llegir més contingut sobre receptes, productes i temes relacionats amb l’alimentació, visiteu la resta dentrades del nostre blog.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…