Tenders barbacoa mel Fripozo

Tenders barbacoa mel Fripozo

Bossa 250 g
2,99 €

1kg =11,96 €

UDS

Descripció

Gaudeix dels Tenders cruixents de pit de pollastre amb gust de barbacoa i mel. Estan boníssims i són ideals per compartir-los.

Més detalls

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

PREPARACIÓ

Paella o fregidora: afegeix els Tenders directament congelats, i en petites quantitats, a la paella o fregidora amb abundant oli molt calent (175ºC) i fregeix-los fins que es daurin al gust (2,5-3 minuts). Si vols reduir el contingut d'oli del producte, escorre'l bé i posa'l uns instants sobre paper de cuina absorbent.

Forn: preescalfa el forn a 240ºC i disposa els Tenders, directament congelats i preferiblement sobre paper de forn, a la safata a mitja alçada i forneja'ls durant 12-14 minuts. Si el forn és de convecció, baixa la temperatura a 220ºC. Recomanem deixar el producte sobre paper absorbent durant 2 minuts abans de servir.

Fregidora d'aire: afegeix els Tenders directament congelats, i en petites quantitats a la cistella. Programa a una temperatura de 180ºC durant 10 minuts aproximats.

CONSERVACIÓ

En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

INGREDIENTS

Aliment preparat a base de pit de pollastre, marinat, format, enfarinat, encolat, empanat, prefregit i ultracongelat individualment. Ingredients: Pit de pollastre (45%), pa ratllat [farina de BLAT (gluten), aigua, fibra de patata (patata deshidratada, fècula) de patata, antioxidant: metabisulfit sòdic (SULFITS)), sal, llevat i aromes naturals], aigua, farina de BLAT (gluten), oli de gira-sol, fibres vegetals, sucre morè, midó de patata, proteïna de SOJA hidrolitzada, mel (0,5%), albúmina d'OU, espècies (ceba i all deshidratats, gingebre, pebre, cúrcuma i API) i extractes d'espècies, sal, potenciador del gust (E-621), estabilitzant (E-451), aroma de fum, corrector de l'acidesa (E-262), espessidor (E401) i proteïna de pèsol. Pot contenir traces de CACAUETS, LLET, FRUITES DE CLOFOLLA, MOSTASSA i/o els seus derivats.

INFORMACIÓ NUTRICIONAL PER 100G

Valor Energètic: 210 kcal/880 kj; Grases: 8 g (de las quals, Saturades: 1,1 g); Hidrats de Carboni: 20 g (de les quals, sucres: 1,9 g); Proteínes: 14 g; Sal: 1,8 g.

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

2378

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits