ES 

El blog de cocina y alimentación de la Sirena

lasirena-tecuida-blog.png

la Sirena te cuida

Contenido

Otros post

Com crear la paella perfecta?

T’ensenyem com crear pas a pas la paella perfecta, de forma ràpida i senzilla.

Ja ha arribat l’estiu, i amb ell les ganes de menjar bé i aprofitar el bon temps. En aquesta època és molt comú gaudir de tota mena de paelles, ja sigui de peix i marisc, de carn, de verdures o la mítica paella Valenciana…

Cada vegada és més la gent que s’atreveix a cuinar la seva pròpia paella, encara que el més difícil no és fer-la (és un procés més o menys senzill), el repte és que surti bona i deixar bocabadats als teus comensals.

Des de la Sirena us explicarem com fer la paella perfecta de forma ràpida i senzilla, amb l’ajuda del nostre Xef Isma Prados i la sempre garantida qualitat dels nostres ingredients congelats.

Començarem parlant dels 5 passos principals per fer les paelles, i continuarem posant tres receptes espectaculars que segur que no et deixen indiferent.

Els 5 passos a seguir

  1. Daura el marisc en oli d’oliva a foc fort durant 30 segons. Un cop daurat, reserva-ho en un plat apart.
  2. Aprofita el foc que has utilitzat, manten-lo fort i afegeix les teves verdures preferides durant 3 minuts.
  3. Afegeix el fumet i espera que bulli. Quan arribi a ebullició, afegeix-li l’arròs i remou-ho una mica.
  4. Deixa-ho en cocció a foc fort durant 10 minuts o posa-ho al forn durant el mateix temps a 220º.
  5. Un cop desaparegui tot el fumet, aparta’l del foc, afegeix-li el marisc que havies deixat reservant a part, tapa la paella, espera 4 minuts… i a gaudir!

Les nostres receptes per crear diferents varietats de paella

A continuació us mostrem com crear algunes de les millors paelles amb els nostres ingredients.

Paella de marisc

Un dels plats més representatius de la nostra gastronomia. Qui no s’ha pres una paella de marisc a una terrassa i a la llum del sol?

Al següent vídeo us ensenyem pas a pas com fer que el resultat final sigui tot un èxit.

Paella d’arròs negre

En aquest cas, parlem d’una altra recepta deliciosa. Una paella d’arròs negre acompanyada de gambons, calamars i carxofes, una combinació que assegura un gran sabor final. A més, et suggerim afegir uns daus de lluç.

Paella del senyoret

Si ets dels que no li agrada embrutar-se les mans mentre gaudeixes de la teva paella, no hi ha millor opció que la paella del senyoret. En aquest cas et recomanem acompanyar l’arròs amb rap a daus sense espines, psets de verdures musclo gallec sense petxina, cua pelada de gambó austral, llonganissa BIO… ia gaudir!

Fins aquí les nostres recomanacions perquè aprofitis el bon temps i gaudeixis menjant una deliciosa paella. I a tu, quin t’agrada més?

Si voleu informació i contingut relacionat amb receptes, productes i altres temes del món de l’alimentació, visiteu la resta d’entrades del nostre bloc.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…