la Sirena et cuida

El blog de cuina i alimentació de la Sirena

Contingut

Altres entrades

Alimentació 100% vegetal amb la Sirena

Tenir una alimentació 100% vegetal és més fàcil gràcies a la Sirena

Cada cop donem més importància a un estil de vida saludable. Portar una alimentació equilibrada és una base molt important per aconseguir-ho. Segueixis o no una dieta vegana hi ha alternatives que pots provar i implementar al teu dia a dia. A la Sirena tenim a la teva disponibilitat productes vegans congelats. No t’avorriràs!

Quines receptes puc fer amb productes vegans congelats?

Compartim amb tu tres delicioses receptes 100% vegetals per fer-te la vida més fàcil.

  1. Un kebab vegà amb els bocados de Heura Foods que només et portarà 20 minuts a preparar. Un exemple excel·lent d’un menú complet amb tot el necessari.
  2. Una amanida de patata amb beyond sausage i un toc de mostassa i verdures fetes al vapor al microones.
  3. I un deliciós xili… sense carn! Una manera fàcil i ràpida de gaudir d´un dels clàssics de la gastronomia TEX-MEX, ideal per compartir amb amics.

Encara no coneixes la Veggirena?

Tenim els teus productes ideals per a tot tipus de menjars, descobreix-los i demana’ls a domicili.
Necessites un àpat ràpid i fàcil per portar a l’oficina? La Sirena ha unit forces amb Heura per brindar-te dos deliciosos plats preparats: bocados d’Heura amb fusilli, i samfaina i mandonguilles vegetals Heura amb tomàquet i arròs. En tan sols 5 minuts al microones tindràs els teus plats llestos.

Organitzaràs un pica-pica amb amics vegans? Et recomanem les croquetes i fingers de formatge que a més de vegans no contenen gluten. Una deliciosa opció de Flax&Kale. I si lo teu són les postres, no et pots perdre el sorbet d’orxata, la terrina de Ben&Jerry’s Cookie Dough o el magnum vegà d’ametlles.

Veggirena és una nova marca de productes Veggie de la Sirena. Hem creat delicioses hamburgueses veganes congelades amb gust de pollastre, bacallà i lluç. I si estàs cansat de menjar les mateixes hamburgueses de sempre, prova de fer altres receptes amb aquest deliciós producte com els Baos amb Veggirena.

Ja tens ganes d’omplir l’estòmac?

Si voleu informació i contingut relacionat amb receptes, productes i altres temes del món de l’alimentació, visiteu la resta d’entrades del nostre blog.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…