Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rodó de pollastre rostit farcit de poma, nous i mel amb salsa de foie i cebetes glacejades
Descongela el rodó de pollastre en el seu propi envàs dins la nevera.
Afegeix les cebetes a una paella amb oli. Quan estiguin descongelades, cobreix-les amb vi blanc i afegeix el sucre. Deixa-les cuinar fins que s’evapori del tot el líquid.
Per preparar la salsa de foie, escalfa una paella amb oli i afegeix la ceba trossejada directament congelada. Quan agafi color, afegeix el brou de pollastre, deixa coure durant 5 minuts, afegeix el foie en trossos (reservant ¼) i la nata. Tritura i salpebra.
En una paella amb una mica d’oli, i a foc molt fort, afegeix els bolets directament congelats. Mantingues el foc fort, fins que estiguin cuinats i hagin evaporat del tot el líquid, i salpebra.
Retira el pollastre de la malla i talla’l en rodanxes. Escalfa el pollastre al microones o al forn. Al forn, sobre una safata amb paper per a forn, a 150ºC durant 4 minuts i cobreix-lo amb paper d’alumini.
En servir-lo cobreix el pollastre amb la salsa de foie, els trossets de foie i acompanya’l amb els bolets i les cebetes glacejades.
Que fàcil que és menjar bé