Bacallà glacejat amb allioli d’olives negres

Fondo La Sirena

Bacallà glacejat amb allioli d’olives negres

Vídeo recepta de bacallà amb allioli. Un plat exquisit!

Dificultat Baixa
15 min
Segon plat
420 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Primer, descongelem els filets de bacallà en un recipient amb reixeta, dins de la nevera.

 

En un bol, barregem quatre cullerades d’allioli amb dues de maionesa i dues d’olivada negra.

 

En una safata amb paper de forn, col.loquem les verdures escalivades, directament congelades. Les salpebrem i afegim un raig d’oli.

 

Una vegada descongelats els filets, els col.loquem sobre les verdures i els cobrim amb l’allioli.

 

Preescalfem el forn a 200ºC i introduïm la safata a la part superior. Ho deixem fins que l’allioli prengui color. I ja ho tenim, a punt per sorprendre!

 

Cuina Bacallà glacejat amb allioli d’olives negres amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits