Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer l'anàlisi de la navegació dels usuaris. Si segueix navegant, considerem que n'accepta l'ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació accedint a la nostra política de cookies
acceptoPerò actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Bacallà glacejat amb allioli d’olives negres
Primer, descongelem els filets de bacallà en un recipient amb reixeta, dins de la nevera.
En un bol, barregem quatre cullerades d’allioli amb dues de maionesa i dues d’olivada negra.
En una safata amb paper de forn, col.loquem les verdures escalivades, directament congelades. Les salpebrem i afegim un raig d’oli.
Una vegada descongelats els filets, els col.loquem sobre les verdures i els cobrim amb l’allioli.
Preescalfem el forn a 200ºC i introduïm la safata a la part superior. Ho deixem fins que l’allioli prengui color. I ja ho tenim, a punt per sorprendre!
Siguis com siguis, et mereixes el més bo