Rodanxa de salmó

Rodanxa de salmó

Venda al pes
17,99 €

1kg =17,99 €

KG.

* L'import total dels productes de venda al pes és aproximat. El preu / kg es manté, però la quantitat preparada pot variar.

Descripció

Del millor salmó obtenim aquesta gran rodanxa d'excel.lent textura.

Més detalls

Avantatge nutricional

El salmó té un alt contingut en proteïna. Es recomana el seu consum dins d’una alimentació adequada, completa i variada, amb activitat física adaptada a cada individu.

QUIERO SER DEL CLUB

  SUGGERIMENT! No et pots perdre
Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Descongela el salmó a la nevera, sobre una safata amb reixeta perquè el suc de la descongelació quedi a part, i cuina'l al teu gust. Si el cuines al forn, pots posar-hi el peix sense descongelar.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Ració per persona

150-200 g

Truc

No cuinis el salmó en excés perquè conservi la seva textura melosa.

Característiques MostrarAmagar

Ingredients

RODANXA DE SALMÓ. PRODUCTE ULTRACONGELAT. Salmo salar. Ingredients: SALMÓ. Pot contenir traces de CRUSTACIS, MOL.LUSCS i/o els seus derivats. 10% glaceig protector.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 180 kcal/750 kj; Greixos: 12 g (dels quals, Saturats: 2,2 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 18 g; Sal: 0,24 g.

Origen

Criat a Noruega.

Format

Venda a pes

més Informació Mostrar Amagar

PVP KILO NET ESCORREGUT

19.34

Codi de producte

0664

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!