Preparat Truita Patata i Ceba

Preparat Truita Patata i Ceba

Bossa 4 x 200 g
Icono la Sirena Descuento
Icono la Sirena Descuento
3,99 €

1kg =4,99 €

UDS

Descripció

Una truita de patates? És clar! …Però llesta en un tres i no res, sense pelar patates ni cebes o tallar-les, sense fregir-les, ergo sense gastar oli que, si mires bé, és l'ingredient més car a l'hora de fregir patates.

Així, si ets d'aquelles que sempre tenen ous a la nevera, pots gaudir d'una truita individual al teu punt de cocció preferit, ja que et presentem el nostre PREPARAT PER A TRUITA DE PATATES en format familiar de 800g, però separat en bossetes de 200g que es cuinen directament a microones. Mentre les escales bats l'ou, engegues la paella i et fas una senyora truita de patates en el temps d'una francesa.

No afegeixis sal a l'ou, el nostre preparat ja porta. Proveu la barreja de patata i ceba ja amb l'ou abans de quallar-la a la paella per determinar si en necessiteu més.

Elaborat sense gluten i sense lactosa.

Per a més informació de com preparar la truita, fes clic aquí

Més detalls

Avantatge nutricional

Les patates ens aporten fibra, potassi i energia en forma d'hidrats de carboni, així que la fama de calòrica associada a la truita de creïlles procedeix sobretot de l'excés d'oli i del rovell de l'ou, ric en greixos i colesterol.

Les patates o cebes que passen per un procés de fregit professional a gran escala ho fan sota controls exhaustius de qualitat, calibre i composició de la patata, a més dels propis d'estat, temperatura i qualitat dels olis, però també dels processos de assecat que garanteixen una concentració de greixos molt menor.

Així, per acabar d'aconseguir una truita encara més baixa en greixos, utilitza 1 ou sencer + 1 clara: et dóna el volum necessari per quallar una bona truita però reduïxes a la meitat el colesterol.

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

No cal descongelar prèviament el producte.

Microones: Col·loca una bosseta, sense obrir i amb el relleu de puntets cap a dalt, en un plat al microones. Escalfa a màxima potència (850W) durant 5-8 minuts.

Per fer la truita: deixa reposar mentre bats 2-3 ous. Escalfa una mica d’oli en una paella, afegeix la barreja, l’ou batut i deixa quallar al gust.

Conservació

En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

PREPARAT PER TRUITA DE PATATES AMB CEBA ULTRACONGELAT. Ingredients: Patata (89%), ceba prefregida (8%) (ceba, oli de gira-sol), oli d’oliva, sal.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 99 kcal/415 kj; Greixos: 2,9 g (dels quals, Saturats: 0,4 g); Hidrats de Carboni: 15 g (dels quals, Sucres: 1 g); Proteïnes: 2,3 g; Sal: 1,02 g.

Origen

Producte d’Espanya/França
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

3062

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits