Rodanxa de salmó amb espàrrecs a l'aroma de taronja.

Fondo La Sirena

Rodanxa de salmó amb espàrrecs a l'aroma de taronja.

Recepta de salmó al forn amanit amb salsa de taronja.

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
504 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 taronges
  • •   1 punta de mostassa
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

 

Descongela les rodanxes de salmó en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Barreja la mostassa, el suc de taronja, una mica de la seva ratlladura, les dosis de julivert i un got d’oli (en la mateixa proporció que el suc de taronja).

 

Col·loca en una safata de forn les rodanxes de taronja, posa-hi a sobre les rodanxes de salmó salpebrades i ruixa-les amb l’oli de taronja.

 

Cou-ho al forn a 200ºC durant 6-8 minuts.

 

Mentrestant, cuina en una paella a foc fort els espàrrecs directament congelats i, al final, dóna’ls-hi punt de sal.

 

Munta el plat col·locant les rodanxes de salmó junt amb els espàrrecs i amanint amb una mica d’oli de taronja.

 

Cuina Rodanxa de salmó amb espàrrecs a l'aroma de taronja. amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits