Bisque d’escamarlans

Fondo La Sirena

Bisque d’escamarlans

Sopa cremosa d’escamarlà en vídeo pas a pas.

Dificultat Baixa
35 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   40 g d’arròs
  • •   Sal fina
  • •   Un raig de brandi
  • •   Un raig de nata líquida
  • •   1 copa de vi blanc
  • •   Oli d’oliva verge extra

Preu net del menú n/a

Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els escamarlans submergint-los en un recipient amb aigua de mar o amb aigua i sal. Posteriorment, retira’ls-hi les closques i reserva les cues i les closques per separat.

Escalfa una cassola amb una mica d’oli i afegeix-hi la ceba i la pastanaga directament congelades. Quan estigui ben ofegat, afegeix-hi el tomàquet fregit casolà i, posteriorment, les closques dels escamarlans, i ofega-les fins que agafin bon color.

Flameja amb el brandi, afegeix-hi un raig de vi blanc i deixa-ho a foc fort fins que s’evapori l’alcohol. Afegeix-hi aigua fins a cobrir-ho.

Afegeix-hi l’arròs i deixa-ho bullir amb el recipient tapat durant 20-25 minuts.

Tritura-ho i passa la crema per un colador xinés i, posteriorment, per un altre colador. Salpebra-ho i afegeix-hi un raig de nata.

Salta les cues dels escamarlans amb una mica d’oli i el julivert i salpebra-ho.

Munta els plats amb les cues dels escamarlans en el fons i afegeix-hi per sobre la crema. Si es vol, es poden trossejar les cues dels escamarlans.

Cuina Bisque d’escamarlans amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!