Lluç amb salsa verda

Lluç amb salsa verda

Safata 250 g
Icono la Sirena Descuento
Icono la Sirena Descuento
2,99 €

1kg =11,96 €

UDS

Descripció

Plat tradicional de la cuina basca, una de les receptes més populars, sens dubte, de la seva extensa gastronomia: lluç acompanyat de saborosa salsa verda i delicioses i tendres patates amb pèsols. Espectacular plat, a punt en només 6 minuts!

Més detalls

Avantatge nutricional

Producte font de proteïnes.

Mode d'ús Mostrar Amagar

Preparació

No cal descongelar prèviament el producte. Obre una mica la tapa per una cantonada i, sense retirar-la del tot, escalfa en el microones aproximadament durant 6-7 minuts a màxima potència (850W). Retira del tot la tapa i, a menjar!!

El temps i potència recomanats a l’envàs són orientatius, poden oscil.lar en funció de cada microones.

Conservació:

En frigorífic: 24 hores. En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
Característiques Mostrar Amagar

Ingredients

LLUÇ AMB SALSA VERDA (39%) I PATATES. ALIMENT PREPARAT ULTRACONGELAT. INGREDIENTS: LLUÇ (39%), patata (18%) (patata, oli vegetal de palma, dextrosa), aigua, oli d’oliva verge, farina de BLAT, pèsol, ceba fregida (ceba, oli de palma, farina de BLAT, sal), vi blanc (conté SULFITS), all, oli de gira-sol, sal, julivert, extracte de GAMBA.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 189 Kcal/797 Kj; Greixos: 5,4 g (dels quals, Saturats: 1,1 g); Hidrats de Carboni: 27 g (dels quals, Sucres: 1 g); Proteïnes: 8,1 g; Sal: 0,54 g.

Format

Safata 250 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5802

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!