Pannini Barbacoa Dr.Oetker

Pannini Barbacoa Dr.Oetker

Unitat 250 g
2,85 €

1kg =11,40 €

UDS

Descripció

Dues baguettes molt cruixents amb una combinació de carn de boví, salsa barbacoa, formatge Edam i un toc de ceba.

Més detalls

Avantatge nutricional

Aquest pannini destaca pel seu notable contingut en carbohidrats, necessaris pel nostre metabolisme, i amb formatge, que contribueix a la nostra ingesta de làctics.

Mode d'ús Mostrar Amagar

Preparació

Preescalfar el forn a 200-220ºC. Retirar el plàstic. Col·locar sense descongelar en la reixeta del forn sobre paper de forn/d’alumini. Fornejar a mitja altura durant 14-16 minuts. Aquestes dades són aproximades i depenen del tipus de forn utilitzat.

Conservació

A temperatura de -18ºC a 25ºC. No congelar una vegada descongelat.
Característiques Mostrar Amagar

Ingredients

BAGUETTE BARBACOA. Ingredients: Farina de BLAT, 17% quetxup amb espècies sabor fumat (aigua, sucre, pasta de tomàquet, vinagre d’alcohol, midó modificat, sal, aroma, sucre caramel·litzat, espècies, aroma de fum), aigua, 12% carn de boví, 10% FORMATGE EDAM, oli refinat de nabina, sal, llevat, emulgent (monoglicèrids i diglicèrids d’àcids grassos), dextrosa, Weizeneiweiß, espècies, plantes aromàtiques, midó de patata, ceba, pasta de tomàquet. Conté GLUTEN i LLET.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 241 Qcal/1013 Qj; Greixos: 8,2 g (dels quals, Saturats: 2,7 g); Hidrats de Carboni: 31 g (dels quals, Sucres: 4,2 g); Fibra: 1,9g; Proteïnes: 9,9 g; Sal: 1,4 g.

Format

Unitat 250 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5365

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!