Lloms de salmó a la taronja

Lloms de salmó a la taronja

Pack 250 g
Icono la Sirena Descuento
9,99 €

1kg =39,96 €

UDS

Descripció

Dos deliciosos lloms de salmó noruec amb pell i sense espines, marinats amb taronja i pebre. Descongela’ls de forma ràpida per immersió en aigua freda amb el seu propi envàs i cuina’ls en el microones. També els pots prepara a la planxa.

 

 

Més detalls

Avantatge nutricional

El salmó té un alt contingut en omega 3. Se'n recomana el consum dins d'una alimentació adequada, completa i variada amb activitat física adaptada a cada individu.

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

Descongelació: Submergeix el producte en agua freda, amb el mateix envàs de plàstic, sense obrir-lo ni punxar-lo, fins que perdi la textura de congelat, si vols cuinar-lo al microones. Per cuinar a la planxa, també pots retirar l’envàs i descongelar el producte en un recipient amb reixeta tapat en la nevera.

Elaboració

Planxa/Paella: Escalfa una planxa a foc fort, afegeix-hi el llom de salmó descongelat i daura'l sobre un rajolí d'oli d'oliva mig minut per cada costat. No t'excedeixis en la cocció per obtenir un resultat òptim del salmó.

Microones: Col·loca un llom en un plat apte per a microones, fent un petit tall a l'envàs, i escalfa a màxima potència (850 W) aproximadament durant 1-1,5 minuts. Obre l'envàs amb precaució i serveix. Si no has descongelat prèviament el llom de salmó, augmenta el temps aproximadament a 2-2,5 minuts.

Els temps i la potència recomanats a l'envàs són orientatius, poden oscil·lar en funció de cada microones.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador: a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

LLOMS DE SALMÓ AMB PELL MARINATS AMB TARONJA I PEBRE CONGELATS. Salmo salar. Ingredients: salmó (PEIX) (94%), pebre negre, all, sal, taronja (0,1%), pebre rosa, dextrosa, paprika, sucre, aroma.

Ens esforcem per tal que els nostres productes estiguin lliures d’espines, però pot aparèixer alguna de manera ocasional.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 211 kcal/878 kj; Greixos: 15 g (dels quals, Saturats: 2,9 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 19 g; Sal: 0,4 g.

Origen

De cria a Noruega
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

0808

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits