Patates Mediterranean McCain

Patates Mediterranean McCain

Bolsa 750 g
3,49 €

1kg =4,65 €

UDS

Descripció

Patates prefregides tallades a grills amb oli de gira-sol a l’estil mediterrani, amb pell i fines herbes, a punt per fregir o fornejar.

Més detalls

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

Per obtenir els millors resultats, cuina el producte a partir de l'estat congelat utilitzant el temps i la temperatura recomanats. Cuinar sempre fins que estigui daurat. No coure en excés. Quan es cuinin petites quantitats, reduir el temps de cocció.

Forn: Preescalfar el forn a 220°C. Estendre el producte en una capa sobre una safata de forn i posar la safata al centre. Enfornar el producte durant 15-17 minuts.

Fregidora: Preescalfar l'oli de fregit a 175°C. Cuinar 1/2 cistella de producte durant aproximadament 5-6 minuts.

Paella: Preescalfar una mica d'oli a foc mitjà. Cuinar el producte durant 10 minuts fins que estigui daurat i cruixent, donant-li la volta amb freqüència.

Conservació

Conservar a -18ºC. No tornar a congelar una vegada descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

Patates tallades a grills amb pell i recobertes d'herbes. Prefregides i congelades ràpidament. Ingredients: Patates (89,5%). Recobriment (5,5%): farina de BLAT, midó de BLAT, herbes (0,3%: julivert, romaní, sàlvia, orenga), sal, ceba en pols, all en pols, farina d’arròs, extracte de llevat, extracte d’herbes, extracte de cúrcuma, colorant (E160c), oli de gira-sol (5%).

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 145 kcal/609 kj; Greixos: 5 g (dels quals, Saturats: 0,6 g); Hidrats de Carboni: 21 g (dels quals, Sucres: 0,5 g); Fibra: 3 g; Proteïnes: 2,5 g; Sal: 0,5 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

3974

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits