La Sirena arriba als dos millons de socis

El programa de fidelització de la cadena espanyola líder en aliments congelats ha aconseguit un nou rècord i ho ha celebrat sortejant un any de compra gratuïta entre tots els socis.

Madrid, 22 de maig de 2023. La Sirena, cadena espanyola líder en aliments congelats, ha aconseguit els dos milions de socis pertanyents a “La Sirena Club”, el programa de fidelització de la companyia.

Després d'aquesta fita, la companyia ha sortejat, entre tots els socis del club, 1 any de compra de franc. El guanyador, elegit de forma aleatòria entre tots els clients adherits al programa i comunicat a través de les seves xarxes socials, ha rebut un val valorat en 500€ per gastar a La Sirena, vàlid a la botiga o al seu canal en línia. La companyia evidencia així el lloc central que ocupen els seus clients a la seva estratègia.

Aquesta iniciativa és una mostra més de l'adaptació de La Sirena a les necessitats dels seus clients, apropant-s'hi, aportant-los solucions a mida i, el més important, millorant la qualitat del servei, la comoditat i l'estalvi en les compres.

És per això que La Sirena destina un 9,2% de les vendes a posar al servei del consumidor ofertes i promocions amb l'objectiu de contribuir de manera activa a l'estalvi ia l'economia familiar en el context actual.

Aquest tipus d'accions, a més, estan dirigides a potenciar el consum d'aliments congelats que, segons l'últim informe de l'OCU, permeten l'estalvi de fins al 44% a les verdures i del 21% al pollastre. En un moment en què la inflació i l'augment dels preus dels aliments en són els protagonistes, és essencial generar oportunitats de consum assequible i de qualitat.

La Sirena Club

Els clients pertanyents a La Sirena Club compten amb nombrosos avantatges tant als punts de venda físics com a la seva pàgina web. D'aquesta manera, els socis tenen accés a cupons i promocions personalitzades, als quals poden accedir a través de l'App i Whatsapp, així com a ofertes exclusives, campanyes i sorteigs. Entre els avantatges destacats, la cadena de congelats torna a tots els adherits al programa el 3% de les compres de 3 mesos en un xec.


Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits