la Sirena et cuida

El blog de cuina i alimentació de la Sirena

Contingut

Altres entrades

La Sirena es converteix en el primer distribuïdor que introdueix un cefalòpode amb segell MSC

La Sirena reforça el compromís amb la pesca sostenible a través del llançament de la pota trossejada, certificada amb el segell de l’organització Marine Stewardship Council (MSC).

Des de la Sirena, en la nostra ferma aposta per la sostenibilitat, hem llançat la primera referència de cefalòpode de pesca sostenible de marca pròpia al mercat espanyol sota el segell Marine Stewardship Council (MSC), l’organització de referència en aquesta matèria a nivell mundial.

El llançament consisteix en un trossejat de pota a IQF molt versàtil i en format de 450g. Aquest nou producte prové de la pesqueria de cefalòpodes a l’oceà Atlàntic, la qual va obtenir la seva certificació a l’estiu del 2020.

D’aquesta manera, La Sirena es converteix en la primera marca de distribució que llança la seva pròpia pota trossejada congelada a Espanya. Això ha estat possible gràcies al fet que hem aconseguit que el nostre producte obtingui el segell de pesca sostenible certificada de l’organització Marine Stewardship Council (MSC).

En aquesta línia, cal destacar que a La Sirena oferim més de 30 referències amb segell MSC, com els llagostins tigre, els filets de tonyina o el lluçet del cap, i s’està treballant activament per doblegar l’oferta en els propers mesos i millorar la visibilitat a tots els canals de venda.

A més, productes com el bacallà i el lluç amb segell MSC de La Sirena es troben al top 3 vendes de la companyia, dades que posen en valor el compromís dels seus clients amb la pesca sostenible.

“Des de La Sirena, apostem fermament pel consum de peix sostenible i, en aquest sentit, mostrem el nostre compromís amb l’ampliació de la nostra oferta”, explicava Xavier Lafitte, director general de La Sirena, “els nostres clients ens valoren per la qualitat dels nostres productes. Volem que també ho facin pel nostre compromís amb la sostenibilitat i els recursos pesquers”.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…