Gots d'ensalada amb marisc

Gots d'ensalada amb marisc

Amanida de marisc, un plat ràpid, fresc i molt gustós.

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
340 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les gambetes en una safata de reixeta a la nevera. Cou l’ensalada russa sense descongelar en aigua bullent amb sal durant 8 minuts. Escorre-la i refresca-la amb aigua freda.

 

Introdueix els ous en un cassó amb aigua freda, porta a ebullició i cou a foc mitjà durant 10 minuts. Afegeix-hi els escamarlans, directament congelats, quan faltin 3 minuts. Escorre-ho i refreda-ho. Pela els ous.

 

Pica les olives verdes i els ous. Barreja les verdures de l’ensalada russa amb la maionesa, la gambeta, l’ou i les olives, i distribueix en 4 gots.

 

Afegeix un escamarlà en cadascun i reserva en el frigorífic fins al moment de servir.

 

 

 

Cuina Gots d’ensalada amb marisc amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits