Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Carpaccio de bacallà
Mulla a l'aixeta els morros de bacallà fins que es desfaci el glaceig, la fina capa de gel que recobreix el producte. Encara congelats, utilitza un ganivet ben esmolat i talla'ls a filets ben prims, disposa'ls cobrint el fons del plat i deixa'ls que s'acabin de descongelar.
Fes un oli aromatitzat afegint l'alfàbrega a un oli de baixa graduació perquè no resulti massa fort. Si vols aconseguir un oli aromatitzat més gustós, prepara'l el dia abans.
Talla el tomàquet a daus i amaneix-lo amb l'oli aromatitzat i una mica de sal. Treu l'aigua sobrant del bacallà i aboca-hi per sobre el tomàquet, unes olives negres i acaba-ho d'amanir amb l'oli restant. Si vols, decora el plat amb alguna herba fresca.
Que fàcil que és menjar bé