Carpaccio de bacallà

Carpaccio de bacallà

Recepta de carpaccio de bacallà en un senzill pas a pas.

Dificultat Baixa
20 min
Entrant
330 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
  • •   4 morros de bacallà dessalat la Sirena (No disponible)
A més:
  • •   4 tomàquets madurs
  • •   Alfàbrega trossejada
  • •   Olives negres
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Mulla a l'aixeta els morros de bacallà fins que es desfaci el glaceig, la fina capa de gel que recobreix el producte. Encara congelats, utilitza un ganivet ben esmolat i talla'ls a filets ben prims, disposa'ls cobrint el fons del plat i deixa'ls que s'acabin de descongelar.

 

Fes un oli aromatitzat afegint l'alfàbrega a un oli de baixa graduació perquè no resulti massa fort. Si vols aconseguir un oli aromatitzat més gustós, prepara'l el dia abans.

 

Talla el tomàquet a daus i amaneix-lo amb l'oli aromatitzat i una mica de sal. Treu l'aigua sobrant del bacallà i aboca-hi per sobre el tomàquet, unes olives negres i acaba-ho d'amanir amb l'oli restant. Si vols, decora el plat amb alguna herba fresca.

 

Cuina Carpaccio de bacallà amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits