Magnum mini classic

Magnum mini classic

Caixa 10 u 550 ml
Icono la Sirena Descuento
Icono la Sirena Descuento
6,99 €

1 l =12,73 €

UDS

Descripció

Assortiment de bombons gelats Magnum elaborats amb cremosa vainilla i recoberts de xocolata amb llet, xocolata amb llet i ametlles i xocolata blanca. Producte sense gluten.

Més detalls

Informació sobre promocions

Aquest producte està en PROMOCIÓ -50% a la 2ª unitat combinable amb:

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Conservació

Mantenir a temperatura inferior a -18ºC.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

Gelat de vainilla recobert de xocolata amb llet (33%). Gelat de vainilla recobert de xocolata amb llet (32%) i ametlles (4,5%). Gelat de vainilla recobert de xocolata blanca (33%). Ingredients:

Xocolata amb llet: LLET desnatada rehidratada, sucre, aigua, mantega de cacau1, pasta de cacau1, greix de coco, xarop de glucosa, LLET en pols, xarop de glucosa-fructosa, sèrum de LLET en pols, MANTEGA concentrada, emulgents (E471, lecitines), estabilitzants (goma guar, goma garrofí, goma tara, carragàhens), beines de vainilla, aroma natural de vainilla1 (conté LLET), aroma natural de vainilla, colorant (carotens).

Xocolata amb llet i ametlles: LLET desnatada rehidratada, sucre, mantega de cacau1, aigua, LLET desnatada en pols, greix de coco, AMETLLES, xarop de glucosa, MANTEGA concentrada, xarop de glucosa-fructosa, pasta de cacau1, sèrum de LLET en pols, emulgents (E471, lecitines), estabilitzants (goma guar, goma garrofí, goma tara, carragàhens), beines de vainilla, aroma natural de vainilla1 (conté LLET), aroma natural de vainilla, colorant (carotens).

Xocolata blanca: LLET desnatada rehidratada, sucre, mantega de cacau1, aigua, LLET desnatada en pols, greix de coco, xarop de glucosa, MANTEGA concentrada, LLET en pols, xarop de glucosa-fructosa, sèrum de LLET, emulgents (E471, lecitines), estabilitzants (goma guar, goma garrofí, goma tara, carragàhens), beines de vainilla, aroma natural de vainilla1 (conté LLET), aroma natural de vainilla, colorant (carotens).

Pot contenir traces de FRUITES DE CLOFOLLA i/o els seus derivats.

(1) Certificado Rainforest Alliance
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5987

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits