la Sirena et cuida

El blog de cuina i alimentació de la Sirena

Contingut

Altres entrades

Terrines de gelat: milers d’opcions per servir-les!

Les cobertures que pots posar sobre els gelats poden ser enormement variades.
Les cobertures que pots posar sobre els gelats poden ser enormement variades.

Gelats bio i sense lactosa, ingredients molt especials, les novetats de marques com Häagen-Dazs, Magnum, Farggi o Carte D’Or… A la Sirena t’espera un gran assortiment de terrines de gelat per a cada ocasió especial d’aquest estiu. T’expliquem quins són els millors ingredients per servir-los i guarnir-los!

Els millors toppings pels teus gelats de terrina

Les cobertures que pots posar sobre les terrines de gelat poden ser enormement variades, depenent del sabor, els gustos de cada persona, les textures que busquis, així com els colors i el disseny que més t’agradi.

Si has triat un gelat de fruita, una bona opció és decorar-lo amb la mateixa fruita.
Si has triat un gelat de fruita, una bona opció és decorar-lo amb la mateixa fruita.

Fruites i altres ingredients naturals

Una de les millors formes d’acompanyar el gelat de terrina és tallant fruita fresca en daus i deixar que el seu color impregni la copa. Si has triat un gelat de fruita, una bona opció és decorar-lo amb la mateixa fruita. I d’altra banda, també pots utilitzar fruita en almívar, fruita seca sencera, laminada o trossejada i fins i tot pètals de flors, com les roses o els pensaments, i fulles de plantes aromàtiques com la menta o l’alfàbrega.

Galetes, núvols i cotó de sucre

Les galetes estil cookie, els núvols, les llaminadures amb forma de gerd o els fideus de xocolata són altres toppings molt saborosos en gelats. Una idea que està molt de moda entre les millors gelateries és decorar el gelat amb cotó de sucre. Prova de fer-ho a casa!

La salsa de gerd o d'alfàbrega poden dotar al gelat d'un toc sofisticat i deliciós.
La salsa de gerds o d’alfàbrega pot dotar al gelat d’un toc sofisticat i deliciós.

Salses i cremes

Un dels toppings que més triomfen és la xocolata desfeta, que també pots aconseguir amb xocolata blanca. No obstant això, altres opcions com la crema pastissera, de mango o una altra fruita, nata muntada, la salsa de gerd o d’alfàbrega (per a un gelat de gaspatxo, per exemple) poden dotar al gelat d’un toc sofisticat i deliciós.

En quin recipient ho servim?

El recipient on servim el gelat és important, encara que les terrines estiguin fetes per poder menjar directament en elles. Quan es tracti d’un esdeveniment o àpat, faràs bé servint el gelat als teus millors bols.

Encara que si vols innovar, també pots servir-lo en gots de xopet, dins d’un bescuit o brownie (tipus sandvitx), entre dues galetes cookies o fins i tot sobre una magdalena o cupcake.

Pots servir-lo en gots de xopet, dins d'un bescuit o brownie.
Pots servir el gelat en gots de xopet, dins d’un bescuit o un brownie.

I si ho prefereixes, pots optar per uns cruixents cucurutxos artesans acompanyats de xocolata fosa, trossets d’ametlla i fruita, o dels teus complements favorits!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…