la Sirena et cuida

El blog de cuina i alimentació de la Sirena

Contingut

Altres entrades

Magnum: gelats inspirats en l’alta rebosteria

Xocolata blanca, gerds, praliné, caramel… Escull el teu Magnum preferit.
Xocolata blanca, gerds, praliné, caramel… Escull el teu Magnum preferit.

Quin és el teu Magnum preferit? Des dels clàssics de sempre a les novetats més trendy, la marca de Frigo porta sorprenent-nos amb les seves delicioses creacions gelades des dels anys 90. A la Sirena també hem caigut en la seva temptació i t’oferim una exquisida selecció de Magnum gelats. Aconsegueix les millors opcions en gelats Magnum per als teus moments estiuencs!

Les terrines creades per trencar-se

Aquestes noves terrines tenen la particularitat d'estar recobertes d’una capa de xocolata.
Aquestes noves terrines tenen la particularitat d’estar recobertes d’una capa de xocolata.

Si el recobriment d’un Magnum és la teva part preferida, aquesta és la teva opció ideal. Les terrines Magnum estan acuradament elaborades perquè trobis grans trossos de xocolata al llarg de tot l’envàs. L’objectiu ha estat crear una gamma de terrines de xocolata en la qual es preval l’exquisidesa en tres varietats: Magnum Clàssic, Magnum Ametlla i Magnum Xocolata Blanca.

A més, aquestes noves terrines tenen la particularitat d’estar recobertes d’una capa de xocolata deliciosa que podràs trencar amb la cullera per gaudir de la textura cruixent de la teva xocolata preferida. Atreveix-te a trencar murs!

Els clàssics de sempre, millorats!

Recorda que a la Sirena també podràs trobar tota una selecció de gelats.
Recorda que a la Sirena també podràs trobar tota una selecció de gelats.

El Magnum és un gelat conegut per combinar amb mestratge la suau crema de vainilla de Madagascar gelada amb la millor xocolata de l’alta rebosteria. A més, els experts rebosters no deixen de millorar la seva gamma de gelats més clàssics per aconseguir un plaer inigualable gràcies als ingredients acuradament seleccionats, com la xocolata belga o el praliné d’avellanes.

Xocolata blanca, gerds, praliné, caramel… Escull el teu Magnum preferit i, si no et decideixes, opta per un pack variat amb diferents sabors! Recorda que podràs trobar combinacions pels paladars més exigents, així que tindràs detalls exquisits per oferir a les teves visites. A més dels Magnum Clàssics, t’aconsellem tastar les últimes novetats.

Recorda que a la Sirena també podràs trobar tota una selecció de gelats Frigo, incloent les terrines, les varietats clàssiques, així com les versions Mini, After Dinner i Double. Dóna’t el plaer de gaudir dels millors gelats aquest estiu!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…