la Sirena et cuida

El blog de cuina i alimentació de la Sirena

Contingut

Altres entrades

Les postres perfectes per endolcir els nadals

Et presentem les novetats en postres gelades per a aquests nadals.
Et presentem les novetats en postres gelades per a aquests nadals.

Aprofitant l’arribada d’aquestes dates, a la Sirena fem un repàs als productes que no poden faltar a la teva taula durant el Nadal. I què millor que unes delicioses postres per a tancar una vetllada familiar perfecta? Acompanya’ns mentre descobrim les suculentes temptacions dolces que t’esperen.

Després de conèixer les novetats que hem preparat per a uns aperitius originals i uns plats principals perfectes, ara arriba el moment de les postres. Hem seleccionat les nostres noves delícies de pastisseria que aportaran al teu menú un toc especial i innovador.

postres_la_sirena_navidad_iglu

Les postres gelades que et sorprendran

La gran novetat que et presentem és l’iglú gelat de caramel. Aquestes postres aportaran alegria gràcies a una divertida presentació en forma d’iglú, acompanyat d’un deliciós sabor de vainilla i farciment de caramel. Sorprèn els teus convidats amb aquestes postres!

Els nostres lingots també són una opció magnífica i, a més, t’oferim tres sabors diferents: gerd, 3 xocolates i lemon pie. I si vols optar per un gelat servit de forma individual, anima’t a tastar les nostres elegants copes vainilla premium llestes per a servir amb sabor a vainilla suau, d’intens color negre i decorades amb cruixents trossets de sucre daurat.

postres_la_sirena_navidad_cheesecake

Coulant i postres en vasets, els clàssics es reinventen!

I si als teus convidats els agraden els dolços, el nostre coulant de torró tou de primera qualitat els encantarà. Prepara’l al microones durant uns segons i ofereix als teus convidats unes postres exquisides i calentes com acabades de sortir del forn!

Per als amants de la xocolata també portem opcions. El fondant de xocolata amb forma d’arbre de nadal és ideal per a tota la família. Atreveix-te a decorar-lo amb una mica de sucre glass i afegeix unes boletes de nabius al plat per a aportar aquest toc nadalenc extra.

postres_la_sirena_navidad_lingot

Recordes que fa unes setmanes t’explicàvem que les postres en vasets són tendència?. És per això que hem triat les receptes dolces que més triomfen i les hem convertit en deliciosos dolços en gotets per a l’ocasió. Tria entre el clàssic tiramisú, mousse de xocolata o cheesecake de gerds!

Finalment, deixa’t sorprendre per les novetats de la Sirena creades en col·laboració amb el prestigiós pastisser Christian Escribà, destinant una part dels beneficis a finalitats benèfiques. Les nostres postres gelades amb fi “solidari” són “Beso” i “Angie”.

I recorda que a la Sirena hem creat sis videomenús de nadal amb el xef Isma Prados. Descobreix-los aquí!.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…