la Sirena et cuida

El blog de cuina i alimentació de la Sirena

Contingut

Altres entrades

Els nous plats que podràs tastar aquest nadal

A la Sirena t'esperen moltes idees de plats que faran les delícies dels teus comensals!
A la Sirena t’esperen moltes idees de plats que faran les delícies dels teus comensals!

Les festes nadalenques acostumen a ser dates ideals per lluir-se a la cuina. Aquests dies tan especials s’acompanyen de menús pensats per sorprendre als convidats i delectar-los amb propostes excepcionals. A la Sirena et convidem a descobrir els nous plats que hem preparat per a l’època més familiar de l’any.

Repassa amb nosaltres algunes idees de plats que faran les delícies dels teus comensals després d’haver-los enlluernat amb alguns d’aquests aperitius originals. Són preparacions basades en els plats més tradicionals, però amb tocs diferencials únics.
novedades_platos_navidad_la_sirena_sopa_2

Les sopes sempre són apostes segures

Les sopes i brous sempre vénen de gust i reconforten.

Per això et recomanem tastar la nostra nova sopa bullabessa, elaborada a partir del millor peix i marisc. Conté lluç, musclos, llagostins i cloïsses, tot això llest per escalfar i servir al moment, i impressionar als teus convidats!
novedades_platos_navidad_la_sirena_canelones_2

Un primer plat de canelons

Servir un bon assortiment de canelons durant els àpats de Nadal o Sant Esteve és tradició a moltes taules. El més interessant d’aquest plat, a més de ser un dels preferits de petits i grans, és que el seu interior sempre pot ser una sorpresa.

Per exemple, et suggerim tastar els canelons de pollastre de corral amb prunes i orellanes. Ingredients que aporten un plus inconfusible que de ben segur sorprendrà a les teves visites.

Si en canvi busques una alternativa amb peix, et recomanem els canelons de bacallà amb espinacs. La mescla de mar i verdura és elegant al paladar, acompanyada de la suau beixamel i l’imprescindible formatge ratllat emmental.
novedades_platos_navidad_la_sirena_cabrito_2

Sorprenents variants de carn rostida de porc, cabrit i gall dindi

El plat principal sempre exigeix abundància. Per això et suggerim tres tipus de carns elaborades específicament per a l’ocasió.

Una primera possibilitat seria el filet de porc rostit farcit de paté i ceba. Amb només 10 minuts de cocció i sense necessitat d’un gran acompanyament, podràs oferir als teus comensals un àpat excepcional amb un toc delicatessen. Existeix una altra variant de filet de porc rostit, en aquest cas farcit de caneló de bolets. Una alternativa amb un sabor més intens.

I què seria del Nadal sense el cabrit? Si als teus éssers estimats els encanta aquesta carn tan gustosa, aposta per l’exquisida cuixa de cabrit rostida.

També t’esperen a les nostres botigues les cuixes de gall dindi rostit. La seva preparació és senzilla: 20 minuts de cassola. Una vegada cuinats, pots acompanyar-los de múltiples variants de salsa i acompanyaments: patates, prunes o amanida, per posar tres exemples.
novedades_platos_navidad_la_sirena_menu

El xef Isma Prados et proposa sis menús per a aquestes festes

A partir de tots aquests productes esmentats, així com de molts altres, el xef Isma Prados ha dissenyat sis menús per garantir uns plats de cinema durant aquestes festes.

Aquests menús t’ofereixen solucions ràpides, fàcils i d’èxit aprofitant la millor selecció de productes de la Sirena. Tres menús estan dedicats als grans clàssics nadalencs, mentre que altres tres són menús ràpids i informals d’estil bufet. Aquestes propostes es complementen amb les postres gelades amb finalitat “solidària”, creades pel prestigiós pastisser Christian Escribà en col·laboració amb La Sirena, destinant una part dels beneficis a finalitats benèfiques.

Descobreix aquí els sis videomenús de nadal del xef Isma Prados.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…