la Sirena et cuida

El blog de cuina i alimentació de la Sirena

Contingut

Altres entrades

Nou èxit del “Congelador solidari” de la Sirena

La campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple ha recaudat una important financiació.
La campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple ha recaudat financiació per la FEM.

Un any més, la Sirena ha dut a terme una campanya solidària en col·laboració amb la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), amb l’objectiu d’ajudar a les persones que pateixen aquesta malaltia. L’acció ha consistit en promoure dos productes a les més de 240 botigues que la cadena de congelats te a Catalunya, Andorra, Comunitat Valenciana i Comunitat de Madrid i el 20% de la recaptació de la venda dels productes s’ha destinat a l’esclerosi múltiple infantil.

El Congelador Solidari amb els més necessitats

Des de 2016, la Sirena té en marxa el projecte Congelador Solidari que persegueix ajudar als col·lectius que més ho necessiten. Gràcies a les accions que s’han dut a terme des de llavors, la Sirena ha promogut al costat de diferents entitats i organitzacions: la solidaritat, la inserció laboral, l’accés a aliments d’alt valor nutritiu als menjadors socials i la millora de la qualitat de vida de les persones.

S'han venut més de 7.000 productes durant els dies de la campanya!
S’han venut més de 7.000 productes durant els dies de la campanya!

En el marc del projecte Mulla’t per l’esclerosi múltiple, la Sirena ha organitzat una acció solidària paral·lela a les seves botigues, donant el 20% de la venda de dos productes beneficiosos per a les persones que pateixen esclerosi múltiple: la mongeta sencera extrafina Premium i la quinoa pack per a microones. S’han venut més de 7.000 productes durant els dies de la campanya!

“Els fons recaptats es destinen a l’esclerosi múltiple infantil. Fins a un 10% dels nous diagnosticats tenen el seu primer brot durant la infància”, indica Rosa Masriera, directora executiva de la FEM. També ressalta que “el fet que la Sirena vinculi el menjar sa en el seu projecte solidari és molt important per a nosaltres, ja que està demostrat que una dieta saludable ajuda a portar millor la malaltia. A més, tenir presència a peu de carrer, ens ofereix una bona oportunitat per a que la població se sensibilitzi i conegui millor l’esclerosi múltiple”. 

Des de la Sirena agraïm a tots els nostres clients.
Des de la Sirena agraïm a tots els nostres clients.

Xavi Parra, Director de Màrqueting de la Sirena, per la seva banda, comenta: “una any més, la solidaritat de la nostra societat en general i dels nostres clients en particular ens fa estar orgullosos de participar en aquesta iniciativa. La labor de la FEM és encomiable i imprescindible, i mereix tot el reconeixement però també tot el suport, per això des de la Sirena intentem aportar aquest granet de sorra en cada edició del Mulla’t amb el nostre Congelador Solidari”.

I és que en tan sols 13 dies de campanya, la iniciativa ha aconseguit una destacada recaptació per investigar i tractar l’esclerosi múltiple infantil, un grup especialment afectat, doncs entre el 3% i el 10% dels casos són diagnosticats en menors de 18 anys.

Des de la Sirena agraïm a tots els nostres clients la participació en aquesta campanya i esperem seguir comptant amb vosaltres en futurs projectes solidaris que gestionem a través del “Congelador Solidari”. Us mantindrem informats!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…