la Sirena et cuida

El blog de cuina i alimentació de la Sirena

Contingut

Altres entrades

Consells per mantenir les teves rutines de ioga durant les vacances

Gaudeix de les vacances continuant amb un pla d'exercicis adaptat al moment.
Gaudeix de les vacances continuant amb un pla d’exercicis adaptat al moment.

Si ja has descobert els enormes beneficis que té la pràctica del ioga per a la teva salut, segur que estàs pensant en com mantenir les teves rutines d’exercicis, així com una alimentació adequada, durant el període de vacances. A la Sirena et volem proposar alguns trucs per a seguir amb el teu pla, fins i tot estant de vacances. Vols saber en què consisteixen? Para atenció!

Així pots fer ioga mentre viatges

Tens dues formes d’enfocar les vacances: desconnectar de manera total i pensar en la recuperació a partir de la tornada a casa, o bé  gaudir de les vacances continuant amb un pla d’exercicis adaptat al moment. Si tries aquesta última opció, només hauràs de buscar complements a les caminades diàries que segurament realitzaràs.

yoga-en-el-bosque
Una de les millors maneres de seguir amb el teu pla és allotjar-te en un hotel amb gimnàs.

Una de les millors maneres de seguir amb el teu pla mentre estàs de viatge en entorns urbans és allotjar-te en un hotel amb gimnàs. D’aquesta manera, a més de tenir un lloc a on exercitar-te, també et motivarà veure a altres persones entrenant. En aquest sentit, per assegurar-te que compleixes amb la teva rutina, t’aconsellem fer els teus exercicis amb un amic o acompanyant, d’aquesta forma sentiràs que tens la responsabilitat de fer-los cada dia.

chica-practicando-yoga

Si els gimnasos no t’atrauen, busca espais a prop del teu allotjament en els quals et sentis a gust exercitant-te: una opció és fer els teus exercicis a llocs com boscos o platges que visitis durant les vacances. Però tingues en compte que en aquest cas, hauràs de comptar amb la flexibilitat de les persones amb qui viatges.

Quan faig els meus exercicis? La millor opció és fer-los al matí a primera hora, així tindràs la resta del dia per gaudir de la teva destinació al costat dels teus companys de viatge, sense alterar cap pla.

L’alimentació durant les vacances

El millor per a mantenir una dieta saludable és comprar snacks saludables.
El millor per a mantenir una dieta saludable és comprar snacks saludables.

És cert que en moments de cansament és fàcil acabar fent àpats a restaurants de menjar ràpid, però aquests són justament els llocs que et recomanem evitar.

El millor per a mantenir una dieta saludable és comprar snacks saludables com ara fruita seca i fruites per dur a la motxilla durant les visites, juntament amb una ampolla d’aigua.

Posa't en forma combinant l'alimentació saludable amb els mantres!
Posa’t en forma combinant l’alimentació saludable amb els mantres!

I en el moment dels àpats, atreveix-te a tastar nous i exòtics plats, però procura començar amb una amanida o un petit plat de verdures. Si menges a restaurants, intenta conèixer tots els ingredients que conté cada plat o pregunta al personal del local per ells.

Posa’t en forma combinant l’alimentació saludable amb els mantres i l’entrenament diari. No deixis que les vacances afectin al teu benestar!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…