la Sirena et cuida

El blog de cuina i alimentació de la Sirena

Contingut

Altres entrades

Més receptes de bacallà creades per foodies

laura-ponts-bacalaolasirena
Al post anterior pots consultar la resta de receptes creades per influencers.

Fem un repàs a les exquisides propostes de receptes amb bacallà d’Islàndia que han elaborat alguns dels influencers més importants del món de la gastronomia.

Tal com explicàvem al nostre últim article, el passat 8 de març vam organitzar un sopar amb influencers de gastronomia on el xef Guillem Rofes del restaurant Caballa Canalla va elaborar tres receptes de bacallà. Aquests exquisits plats van ajudar a inspirar als influencers presents, que han realitzat la seva pròpia recepta amb Bacallà d’Islàndia.

barcelona-a-mordiscos
Aquest plat té un aspecte realment saludable.

Què tal una opció de recepta de bacallà tan nutritiva com saludable? Gal·la Esparó de @barcelonamordiscos ha preparat ni més ni menys que un Buddha Bowl amb bacallà d’Islàndia marinat amb miso i cuit al vapor. La recepta també inclou alvocat, un cruixent d’alga nori, així com un variat conjunt de vegetals com pebrots (verd, vermell i groc), pèsols o coliflor morada, entre d’altres. També ha afegit un mix de llavors!

jairon-bacalaolasirena
La remolatxa aporta color i originalitat als plats.

Jairon García (@garciaaurin) ha elaborat un colorit plat a base de lloms de bacallà pescat en aigües islandeses sobre un puré de remolatxa. Per completar el rang de colors divertits, ha rematat l’acabat del plat amb festucs. Es tracta d’una recepta molt senzilla però atractiva, no creus?

irene-requena
El bacallà amb allioli és un plat deliciós.

Una de les formes més delicioses de cuinar el bacallà és amb un gratinat d’allioli. I així l’ha preparat l’Irene Requena (@irenecocinaparati). Sobre una base de patates, ceba i tomàquet, ha col·locat el bacallà d’Islàndia i l’ha deixat gratinar al forn amb una capa d’allioli. Com pots veure a la foto, l’allioli ha quedat d’un color torrat deliciós.

https://www.instagram.com/p/BgbfZb_B6Ft/

Visitant el perfil de @carrerdelagula ens hem passat una bona estona admirant el vídeo en el qual ens expliquen l’elaboració de la recepta del Bacallà d’Islàndia. El resultat és un bacallà d’Islàndia amb gamba austral, espàrrecs de marge, bolets silvestres i cloïsses del Pacífic. Una combinació exquisida!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…