la Sirena et cuida

El blog de cuina i alimentació de la Sirena

Contingut

Altres entrades

Ha començat la primavera… i així pots gaudir-la!

chica-primavera
La primavera és un moment perfecte per tenir cura d’un mateix.

El passat 20 de març vam donar la benvinguda a la primavera, una època que s’allarga fins a finals de juny i que ens ofereix grans oportunitats per aprofitar-la. No saps com? Escull entre les activitats que recopilem a continuació, i comença a gaudir-la en família!

Entretingudes excursions a l’aire lliure

familia-primavera
Quines ganes teníem de tornar a gaudir dels àpats a l’aire lliure!

A la primavera gaudim finalment de més hores de sol i hormonalment es produeix un canvi, per la qual cosa tots els membres de la família tenen més energia. Aprofiteu per sortir a gaudir del sol passejant per la platja, el camp o la muntanya.

Sigui quin sigui el lloc triat, podeu passar-ho d’allò més bé jugant a pilota, fent volar un estel, recollint petxines i flors o fins i tot preparant una petita cabana amb branques.

També us poden interessar aquestes 4 experiències inoblidables per als teus fills en vacances.

Plantar les vostres pròpies flors i hortalisses

Les flors són sinònim de primavera. Animeu-vos a plantar a casa flors i hortalisses de temporada! Els pensaments, els lliris, les roses, el gessamí groc o els hibiscs són només algunes de les belles flors que poden adornar el vostre jardí o balcó.

En el cas de les verdures, teniu multitud d’opcions que creixeran ràpidament durant la primavera: el cogombre, els espinacs, les mongetes, les pastanagues, els pebrots, els tomàquets, els porros, l’api, l’enciam i la ceba, per anomenar-ne alguns.

chicas-smoothies
Amb les teves pròpies flors i plantes aromàtiques podràs preparar plats i begudes amb propietats saludables.

En aquest sentit, també convé conèixer un truc per estalviar-se les llavors i accelerar el creixement de la planta. Si a les vostres verdures, com per exemple l’api, els talleu la base (uns dos o tres dits) i les deixeu en aigua, podreu comprovar que al cap d’uns dies comencen a rebrotar i a generar arrels. Quan tinguin uns brots, al cap d’aproximadament deu dies, ja podreu trasplantar la nova planta al test. Aquest procés es pot repetir amb moltes altres verdures i fruites!

Alimentar-se amb els millors nutrients

poke-salmon
La millor forma de gaudir d’una alimentació saludables és consumir els millor productes.

Els vegetals són el grup d’aliments que aporten un major nombre de nutrients necessaris per a gaudir d’una vida saludable. Per això, aprofiteu el bon temps per cuinar plats més lleugers. Les amanides, els smoothies i els plats combinats són una forma perfecta de cuinar en família d’una forma educativa i divertida.

Recorda que a la Sirena trobaràs verdures i llegums de primera qualitat, perquè us pugueu alimentar amb plats tan deliciosos com saludables. Gaudeix de la primavera en bona companyia!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…