la Sirena et cuida

El blog de cuina i alimentació de la Sirena

Contingut

Altres entrades

La Sirena i Christian Escribà et presenten dues postres solidàries

“Beso” i “Angie” són les dues postres solidàries creades per Christian Escribà per a La Sirena. Tasta-les aquests nadals!

Aquest Nadal, el congelador solidari de La Sirena et dóna l’oportunitat de col·laborar per a fer millor la vida dels nens de les zones més desfavorides de Bombai. Comprant alguna de les dues postres creades pel prestigiós pastisser Christian Escribà, estaràs col·laborant amb Sonrisas de Bombay, una organització sense ànim de lucre que porta més de catorze anys lluitant contra la pobresa infantil en aquesta part de l’Índia.

S’estima que l’ajuda derivada d’aquesta acció permetrà donar suport nutricional a prop de 500 nens de 16 parvularis durant un curs escolar sencer. Per a molts d’ells, aquest serà l’únic àpat del dia. Jaume Sanllorente, fundador de Sonrisas de Bombay, explica que “amb aquesta acció podrem finançar la nutrició en tots els parvularis que gestionem a la ciutat amb un àpat diari. Gràcies a aquest projecte aconseguirem que molts nens surtin de l’esclavitud de la pobresa”.

Beso La Sirena by Escribà

postres_solidarios_lasirena_christian_escriba_2 Beso és un bonic pastís de múltiples textures amb forma de petó, a base de mousse de xocolata blanca amb glacejat de gerd, farcit de mango, làmina cruixent al cacau i bescuit.

Christian Escribà, mestre pastisser i tartista de 4a generació, ha explicat: “la primera vegada que vaig fer el llavi va ser per a la presentació de la pel·lícula de Pedro Almodóvar Todo sobre mi madre. Inicialment era un bombó de xocolata, i ara amb La Sirena hem creat la versió postre. A més, l’estètica de “Beso” encaixa amb el projecte de Sonrisas de Bombay, ja que un petó provoca un somriure”.

Angie La Sirena by Escribà

postres_solidarios_lasirena_christian_escriba_1 Angie és un pastís individual d’estètica pop, elaborat a partir de mousse recoberta de glacejat, farcit de gerd, bescuit de xocolata i làmina cruixent al cacau. Tot això decorat amb una festiva corona de xocolata negra i caramel daurat, que enllaça de manera perfecta amb les dates nadalenques.

postres_solidarios_lasirena_christian_escriba_3
Aquest projecte s’emmarca en les iniciatives que La Sirena duu a terme a través del “congelador solidari”, el programa mitjançant el qual ha col·laborat en anys anteriors amb entitats com FEM (Fundación de Esclerosis Múltiple), Cáritas, Fundación Española del Corazón, Fundación Exit, Banco de Alimentos o Fundación Aladina.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

Vols 5€ de descompte?

Apunta’t a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives…